Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ygbthe kérdése:
Mit tudok tenni akkor ha a kiszemeltem sokkal jobb mint én?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy csaj sokkal jobban néz ki mint én, kedves aranyos és mindig vidám. Meg hát elég intelligens is. Van esélyem arra hogy bejövök neki vagy túlságosan jó hozzám? Vagy valamit tudok tenni ennek érdekében ? Minden választ előre Köszönök2020. márc. 29. 12:20
1/5 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mennyire passzolsz a komplexusaira.
2/5 anonim válasza:
Ettől még bejöhetsz neki. Nem lehet megmondani próbálj beszélni vele hogy kiderítsd. Egy normális embernek nem ez számít. Ha meg emiatt nem jössz be neki akkor hagyd a francba. Remélem segített.
3/5 anonim válasza:
Szerintem a fiúk sikeresebbek lehetnek kevésbé jó kinézettel is, ha jó a dumájuk, viccesek, normálisak, jó a fellépésük. Egy lánynak nehezebb érvényesülni ugyanebben a helyzetben.
4/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ő úgy gondolja, hogy jobb nálad bármiben is. Próbáld megismerni, beszélgess vele, de ne nyomulj!
5/5 anonim válasza:
Oh, hidd el ha egy 'normális' lánynak bejössz akkor nem a külsőd lesz neki a legfontosabb.. Ráadásul honnan veszed, hogy semmi nem tetszik neki rajtad? Lehet pont te vagy az esete..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!