Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs "kiszemeltem", olyan nagy baj ez?
Figyelt kérdés
Barátnőim (akiknek van barátjuk vagy valakijük, aki tetszik nekik) mindig mondják, hogy nekem hogyhogy nincsen "crushom, kiszemeltem". Én erre mindig rácsodálkozok, hogy miért mondják ezt, lehet úgy is létezni, hogy nem rajongok senkiért 🤷♀️
Úgy vagyok vele, hogy "majd az idő hozza magával" azt a különleges személyt, de szerintetek is "fura", hogy nem néztem ki magamnak senkit? :(
2019. jún. 18. 23:39
2/6 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj.
Én fiú vagyok de, nincsen se crushom, se kiszemeltem tehát.. xd
3/6 anonim válasza:
Nem fura. Én mondjuk 13 évesen egy 16 éves parkour-ös srácért voltam oda nagyon úgy 2 évig kb. De azóta nincs senki, aki tetszett volna, vagy tetszene és nem érzem bajnak.
4/6 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nincs
Legalább nem kell feleslegesen idegeskedned, hogy fuuuu bénázni fogok a srác előtt jujj de ciki lesz, vagy vajon miért nem szeret viszont stb
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, most kicsit megnyugodtam, hogy ezzel nem csak én vagyok így 😅
2019. jún. 19. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!