Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el, hogy a kiszemeltem szakítson egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat légyszi.2019. máj. 5. 20:12
1/8 anonim válasza:
Szerintem ez az amit sehogy. Vagyis ha egy utolsó senkiházi vagy össze tudod ugrasztani őket annyira, hogy megutálják egymást, de akkor egy világi paraszt lennél.
2/8 A kérdező kommentje:
hát most inkább miattam szakítsanak mint más miatt
2019. máj. 5. 20:31
3/8 anonim válasza:
Hülye kérdésre nem lehet értelmes választ adni. Nem kellesz neki, ezért szétszednéd őket? Miből gondolod, hogy egyáltalán lenne esélyed nála? Nem véletlen, hogy mással van együtt, nem veled!
4/8 anonim válasza:
Ha szereted akkor úgyks azt akarod hogy boldog legyen akkor is ha nem veled. Vagy csak csajt akarsz mert miért ne de akkor nem éri meg, ja és paraszt is vagy.;)
6/8 anonim válasza:
Nem szereted eléggé, ha nem szeretnéd hogy azzal legyen boldog, akit választott. Neked semmi beleszólásod sincs a dologba. Ha szakítanak, akkor sem valószínű hogy össze akar veled jönni.
Ui: ha én lennék a csaj, és azt akarnád hogy szakítsak a pasimmal, eltörném a lábszárcsontodat. :D
7/8 anonim válasza:
Smarolj vele es mondd meg neki hogy szakitson a baratnojevel! nekem bevált
8/8 GuyFromNewCity válasza:
És akkor pont aztán veled jönne össze aki csak rosszatt akart neki😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!