Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el, hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el, hogy a kiszemeltem szakítson egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat légyszi.

2019. máj. 5. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez az amit sehogy. Vagyis ha egy utolsó senkiházi vagy össze tudod ugrasztani őket annyira, hogy megutálják egymást, de akkor egy világi paraszt lennél.
2019. máj. 5. 20:16
 2/8 A kérdező kommentje:
hát most inkább miattam szakítsanak mint más miatt
2019. máj. 5. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Hülye kérdésre nem lehet értelmes választ adni. Nem kellesz neki, ezért szétszednéd őket? Miből gondolod, hogy egyáltalán lenne esélyed nála? Nem véletlen, hogy mással van együtt, nem veled!
2019. máj. 5. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted akkor úgyks azt akarod hogy boldog legyen akkor is ha nem veled. Vagy csak csajt akarsz mert miért ne de akkor nem éri meg, ja és paraszt is vagy.;)
2019. máj. 5. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Szánalmas vagy
2019. máj. 5. 22:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem szereted eléggé, ha nem szeretnéd hogy azzal legyen boldog, akit választott. Neked semmi beleszólásod sincs a dologba. Ha szakítanak, akkor sem valószínű hogy össze akar veled jönni.

Ui: ha én lennék a csaj, és azt akarnád hogy szakítsak a pasimmal, eltörném a lábszárcsontodat. :D

2019. máj. 5. 23:12
 7/8 anonim válasza:
0%
Smarolj vele es mondd meg neki hogy szakitson a baratnojevel! nekem bevált
2019. máj. 6. 14:57
 8/8 GuyFromNewCity ***** válasza:
És akkor pont aztán veled jönne össze aki csak rosszatt akart neki😏
2019. máj. 6. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!