Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

A lényeg annyi hogy van egy lány akivel én régen nagyon nagyon sokat beszéltem, és nagyon beis jött, de az idő múlásával eltávolodtunk egymástól, többször megpróbáltunk újra beszélni de már nemvolt olyan mint régen, na most én gondolkodtam a minap és rájöttem hogy nemszabad ezt veszni hagynom , ezért felvettem vele a kapcsolatot , de viszont mostmár nem olyan mint régen ( gondolok itt az olyanra h kicsit mintha nehezebben lehetne vele beszélni nemúgy reagál a bókokra mint rég)

Annyi hogy ő szegeden lakik en pedig 2 órányira tömegközlekedéssel ( bar ez nem annyira lényeges)

Az idő elteltével én egy kicsit önbizalomhiányos lettem ( sajnos )

Mit tudok ahoz tenni hogy minél előbb elérjem azt hogy érezze hogy fontos nekem és kell nekem

Nemszeretném hogyha újra félbe maradna ez a dolog , és elveszítsem

Ugyérzem nekem ő kell , és csak ő egyedül

( hülye kommenteket légyszi ne )

2020. febr. 23. 19:19
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Írd le őszintén ahogy ide is,ez az egyetlen egy útja van. Vagy javasolj egy találkozót . Hajrá!
2020. febr. 23. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!