Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Mit kellene most tenni?
Figyelt kérdés
Szoval, röviden annyi a történet, hogy van egy srác akit régóta ismerek, egy városban lakunk és már elég régóta "kerülgetjük" egymást. Nagyjából másfél évvel ezelőtt már elkezdtünk beszelgetni, de akkor ez valamiért megszakadt. Most tavasz végén\nyár elején újra elkezdtünk beszélgetni, miután egy közös ismerős bulijaban összefutottunk, én írtam rá de kezdetben csak azért mert régen talalkoztunk utoljara és egy buliban azért nem lehet átbeszélni a dolgokat, viszont már ott is éreztem "jeleket" a viselkedeseben, hogy bejövök neki. Tehát ráírtam, elég jól kijöttünk egymassal, utána minden nap keresett és talalkoztunk is, meg elhivott egy osztálytarsa szülinapi bulijába. Ott elég egyertelmuve tette hogy nem csak baratként gondol rám, végig mellettem volt és nagyon figyelmes volt velem, az este vegen megcsókolt. Másnap délután elhívott, hogy menjek ki vele meg a barátaival, hát itt kezdődtek a gondok. Kicsit megijedtem mikor kezdtek komolyra fordulni a dolgok, elbizonytalanodtam magamban, pedig tudtam hogy vele szeretnék lenni. Félénkebben viselkedtem vele mint amilyen egyébként vagyok, talan tavolsagtarto voltam. Rólam tudni kell, hogy nehezen oldódom fel társaságban, idő kell mire teljesen önmagam tudok lenni valaki mellett. Még talalkoztunk néhányszor, de mindig bennem volt hogy miért pont én kellenék neki, zavarban voltam. Aztán elkezdtek ritkulni a talalkozasok és a beszélgetések, sosem mondtam el neki hogy mit gondolok róla, vagy hogy mit érzek és ő sem merte, gondolom a tavolsagtartasom miatt. Nagyjabol egy hónapja nem beszéltünk, hirtelen megszakadt a chatelés is, egy idő után nem írt vissza. Viszont snapchaten néha rámír, ott néhány mondatot még szoktunk beszélni, szoval valamennyire még érdeklődik irántam. Mit gondoltok,már késő bármit tenni? Köszi a válaszokat előre is! :) 19\L2019. okt. 1. 18:06
1/3 anonim válasza:
Szia! Nem vagyok nagy szakértő párkapcsolat terén, de nekem úgy tűnik, hogy csak alkalmi partner voltál/vagy neki, ha te gondoltál komolyabb dologra vele akkor szerintem vesd el, mert ő csak úgymond kihasznál.
De ne adj a véleményemre míg nem igazoltak le mások. :)
19/L
2/3 anonim válasza:
Szerintem hagyd a fenébe, ha már nem chatel veled, akkor egyértelmű hogy nem érdekled. Tapasztalat, mi is jól megvoltunk, aztán tiltott még az életből is... na mindegy. Szóval szerintem felejtsd el, nem éri meg leragadni 1 pasinál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!