Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni, ha Dweeb vagyok?
Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 23:59
2/8 anonim válasza:
Magyarul irjal mar te idiota itt nem mindenki tud angolul, jesszusom. A kerdeseden is latszik mekkora streber vagy. Eloszor is kezd azzal hogy nem mutatod ki
3/8 anonim válasza:
Hmm én dont understand aaa kérdééés, ahmm btw this ahm nem értem ahn
5/8 anonim válasza:
“TOP DEFINITION
dweb
Combination of "web" and "dweeb". Individual who spends the majority of their waking hours on the internet. In particular, they indulge in posting links to deliberately disgusting or obscene websites throughout forums, and/or seek "hook-ups" in chatrooms.”
Magyarul kocka
6/8 Mihago válasza:
6-os, a kockák nevében kikérem magamnak! A kockák a számítástechnika megszállottjaik, semmi közük a bepállott pincelakó autistákhoz, akik egész nap cicalányokra verik.
Kérdező: Mit tudsz tenni? Amíg nincs akaraterőd, semmit!
7/8 anonim válasza:
Nem baj ha kocka vagy :D
De próbáld kevesebbet verni, és mikor felkelsz nem egyből gép elé ülni,
Menj ki a szabadba, akár dohánybolt, igyál egy kávét.
Egy üdítőt.
Ha van biciklid, nyomjad 1-2 órát :)
Ennyi az egész :)
8/8 anonim válasza:
Az meg mi a leborult marhaság akar lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!