Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam at tenni magam az exemen? (bovebben lent)
Normális hogy ezt érzed, adj magadnak időt és sokkal jobb lesz. Próbáld lefoglalni magad más dolgokkal, itt a suli, szakköröket is nézhetsz, új barátságokat köthetsz.
Azt jól csináltad, hogy a közös barátokkal megszakítottad a kapcsolatot, ismerkedj új társaságokkal és emberekkel. De először éld meg a szomorúságod nyugodtan, ha elfojtod és túl gyorsan akarsz továbblépni, csak rosszabb lesz.
igen, csak az a baj hogy teljesen nem tudom megszakitani a regi barataimmal a kapcsolatot, foleg a legjobb baratnoimmel:))
de koszi szepen
Fiu vagy lany vagy? Hany eves?
Tipp szempontjabol nem mindegy hogy mivan. :D
"igen, csak az a baj hogy teljesen nem tudom megszakitani a regi barataimmal a kapcsolatot, foleg a legjobb baratnoimmel"
Kérd meg őket mindenképp akkor, hogy ne beszéljenek a srácról, nem szeretnél semmit hallani róla. Mást nem kell mondani, szóba se kell hogy jöjjön többé. Ha megteszik, akkor nem a barátnőid. Mindketten élitek tovább az életetek és kész.
Ajh, te lány!
Nem hallottad még, hogy hazi nyúlra nem lövünk?
Ahogy mumkahelyen, suliban, baratikörben sem. Többek között ilyen miatt sem. Kiszurtál sajat magaddal, hogy nem az eszedre, hanem a szívedre hallgattál.
Nem megszólás! Hiszen meg van a magad baja.
Ezen tényleg az idő tud segíteni.
Tudom most sablonosnak tűnik mindez, meg hogy túl kell lépni. De nincs más.
Ezt úgy hívják, hogy gyász, ha utána akarsz olvasni. Eltarthat úgy egy évig, a "gyászévet" nem véletlenül találták ki, hanem tapasztalatból lett.
És igen, el fog múlni, kérd meg a környezetedet, hogy hanyagolják a témát, és tanulj a "házinyulas" tapasztalatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!