Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha cukinak tartom a srácot?
Figyelt kérdés
Beszélgetek neten egy sráccal, csak sajnos most nincsen még lehetőségünk találkozni. Láttam már képeket és videókat is róla, de nincsen annyira karakteres arca, helyesnek nem mondanám. Persze nem mondanám rondának sem, inkább olyan aranyos arca van😅 Lehet ebből még valami, tehát vonzódhatok e hozzá élőben anélkül, hogy helyesnek tartanám?2020. máj. 5. 07:28
1/3 anonim válasza:
Jézuskám, ne ez legyen a lényeg. Az a kérdés ha nem annyira tetszik kinézetileg neked, hogy a személyisége tud téged kárpótolni?
2/3 anonim válasza:
Persze, miért ne? A kinézete csak egy dolog. Bár ha már alapból úgy állnál hozzá, hogy "de ronda", akkor valószínűleg nem alakulna tú sok minden, de így azért van rá esély.
3/3 anonim válasza:
Utálom, hogy kinézet alapján ítélünk, lányok. Én is lány vagyok. Persze, megnézem, hogy hogy néz ki, de ha más (/más is) tetszik benne, akkor kit érdekel, hogy hogy néz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!