Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek minden veszve...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek minden veszve van? Ha igen, hogyan engedjem el ezt a srácot?

Figyelt kérdés
Még 2016ban volt egy fiú, akivel akkor még csak előben beszéltem, de akkor beleszerettem és be is jelöltem facebookon, még a naplómban is írtam róla, külön oldalakat is. És hát abból ugye nyilván nem lett semmi, különben is még nagyon kicsi voltam. De december 18.an 2 barátnőm, amég én a mosdóban voltam, poénból több embernek is integettek messengeren, köztük neki is. Ő válaszolt is rá, hogy szia ki vagy és mit szeretnél, na hát én erre nem is tudtam mit válaszoljak szóval inkább csak kitöröltem a beszélgetést. Majd december vége körül még egyszer írt vagy 5 kérdőjelet, szóval leírtam neki, hogy mi történt, de ez nem is ment tovább, írta hogy semmi baj(utólag mondta hogy itt azt gondolta hogy jolvan akkor ez halott ügy) és erre már nem is válaszoltam neki. Végül január 11.én is írt (mint kiderult a havejanak köszönhetoen) és hat elkezdtunk beszelni, nagyon megtetszettem neki és másnap már kérdezte is hogy jovoheten nem találkozunk-e? Én persze igent mondtam. 15.en volt a találkozó, ami hát teljesen filmbeillo volt számomra. Kocsival jött suli elé, és tök aranyos volt, én nem is tudtam hogy hova megyünk, végig aztmondta hogy ez meglepetés. Még út közben is bókolt és megjegyezte hogy tényleg nem érti hogy még hogyhogy nincs barátom. Mi egy nagyon kicsi városban élünk és egy közelebbi nagyobb városba mentünk, majd ott beultunk egy cukraszdaba es ott is annyira aranyos volt meg ah ezt nem is tudom leirni, de ahogy néztük egymást, egymás szemeit, még most sem tudom elfelejteni. Aztán elmentunk sétálni, és egy idő után meg is fogta a kezem szóval utána már végig kezenfogva mentünk. A beszélgetés alatt kiderult hogy ő tényleg hosszútávra tervezi velem, és nagyon jól kijöttünk. A kocsiban meg visszafelé már úgy vezetett hogy az egyik kezével fogta a combom. Teljesen úgy éreztem hogy ennek lesz folytatása. Aztán itt a ház előtt volt egy nagyon hosszú ölelés ahol úgy éreztem hogy sohasem szeretném elengedni. Azonban aznap messengeren már nem is igazán beszéltünk és másnap is csak 5kor írt, nagyon durván érdektelenül. Szóval rá is kérdeztem hogy most van-e valami baj vagy csak fáradt? És azt írta hogy fáradság, meg zaklatja az exe és nemtudja mi legyen. Na itt bennem összetört valami, de próbáltam úgy lereagálni hogy ez egyáltalán ne látszódjon, szóval azt írtam rá hogy hát amit te is szeretnél az nem számít zaklatasnak😛. És erre nem is válaszolt, valószínűleg az exevel van elfoglalva de ez annyira fáj, magamban keresem a hibát, amit tudom nem kéne de nemtudom hogy tudott ilyen gyorsan eldobni.. Le sem zártuk ezt az egészet, egyszerűen úgy érzem hogy nem akar már velem beszélni sem
2020. jan. 17. 19:40
 1/5 A kérdező kommentje:
Nemtudom ez mennyit számít, de ezt sokaknál megkerdezik itt, szóval én 17 vagyok a srác pedig 19
2020. jan. 17. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak feltekennye akar tenni ezzel a csori exes dumaval.
2020. jan. 17. 19:46
 3/5 A kérdező kommentje:
De akkor előtte miért szart rám? Ő nem ilyen volt előtte
2020. jan. 17. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem meg nem akar semmit tőled. Ahogy leírtad nekem úgy tűnik hogy egy játékszer vagy számára. Amit tehetsz, hogy üljetek le és beszéljétek meg.
2020. jan. 17. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
30%

Tudom, hogy unromantikus, de vezetés közben inkább a vezetésre figyeljen...

Aztán...mi az, hogy "hosszútávra tervez"? Az első randinál? Az ilyesfajta "ígéret" zsákbamacska, mindkét oldalról. Egy kapcsolatról nem előre döntöd el, mennyi ideig fog tartani, hanem addig tart, amíg mindketten alapvetően (a nehézségek mellett is) jól érzitek magatokat benne. - Nem a mesék alapján kéne csajozni/pasizni.

Aztán persze vannak olyan pasik is, akik úgy gondolják, a lánynak "kellőképpen" vonakodnia kell, nem szabad, hogy "könnyen" adja magát - de az ilyen játszmázó pasikat eleve jobb kihagyni.

2020. jan. 17. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!