Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjam meg fb-on a srácot, ha nem tudom a nevét, csak azt, hogy hogy néz ki (azt nagyon😁), és hogy hol lakik?
Figyelt kérdés
Hogy melyik suliba jár, azt csak sejtem.
Próbáltam már olyan emberek ismerősei közt keresgélni, akik elég ismertek a városban, és hátha ők is ismerősök; kerestem már rá a gyanús sulira is, és annak a kedvelői között is, de nem találom.:( Van valami tippetek? Ti mit tennétek?
2019. szept. 7. 14:43
1/6 anonim válasza:
Minden nap végig kell böngészni hasonló korú fiatalok ismerősei között abból a városból.Előbb-utóbb horogra akad, ha van látható képe a fb-on.
3/6 anonim válasza:
Insta? Nekem ott egyszerűbb mindig
4/6 anonim válasza:
A gyanús sulinak ha van fent névsora (arra figyelni kell, hogy ez évi legyen), akkor csak ott végig pörgeted az adott évfolyam neveit, és voilá, meg is van.
5/6 anonim válasza:
kiszemeltem így 20 per alatt megtaláltam..
Írj be egy kezdőbetűt a keresésbe majd pedig addig keresd amíg nincs meg :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!^^
2019. szept. 8. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!