Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem anotalkon egy srácot, szerintetek ő mit gondol rólam?
Szóval kb két hete megismertem,elején csak snapchaten beszéltünk aztán áttértünk instára,mondogatja sokszor hogy aranyos vagyok,és azt is hogy nagyon bejön neki az ahogyan kommunikálok vele,kicsit szívom a vérét de mégis nagyon rendes vagyok hozzá,már úgy alszom el hogy elgondolom milyen lehetne vele
Szerintetek mit kéne tennem hogy belém szeressen? A találkozó most nem megoldható. :(
Találkozó nélkül pedig nem szabad egyből kapcsolatról álmodozni, mert nagy bukta lehet, ha élőben nem pont olyan, mint a képeken vagy ahogyan megismerted. Azt nyilván meg megértem, hogy most miért nem tudtok találkozni.
Élvezzétek egymás társaságát, amikor csak tudjátok aztán majd alakul.
Szerintem ezt nagyon elkapkodod.. 2 hét az még semmi, főleg neten
Meg szerintem még mindig a baráti alap a legerősebb, nem egyből fejest ugrani az egészbe. Először ismerd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!