Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismertem anotalkon egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem anotalkon egy srácot, szerintetek ő mit gondol rólam?

Figyelt kérdés

Szóval kb két hete megismertem,elején csak snapchaten beszéltünk aztán áttértünk instára,mondogatja sokszor hogy aranyos vagyok,és azt is hogy nagyon bejön neki az ahogyan kommunikálok vele,kicsit szívom a vérét de mégis nagyon rendes vagyok hozzá,már úgy alszom el hogy elgondolom milyen lehetne vele

Szerintetek mit kéne tennem hogy belém szeressen? A találkozó most nem megoldható. :(

2020. ápr. 5. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Találkozó nélkül pedig nem szabad egyből kapcsolatról álmodozni, mert nagy bukta lehet, ha élőben nem pont olyan, mint a képeken vagy ahogyan megismerted. Azt nyilván meg megértem, hogy most miért nem tudtok találkozni.

Élvezzétek egymás társaságát, amikor csak tudjátok aztán majd alakul.

2020. ápr. 5. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt nagyon elkapkodod.. 2 hét az még semmi, főleg neten

Meg szerintem még mindig a baráti alap a legerősebb, nem egyből fejest ugrani az egészbe. Először ismerd meg

2020. ápr. 5. 18:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Kiderült idő közben hogy tetszem neki,elkezdtük egymást komolyabban megismerni(eddig csak hülyéskedtünk egymással)
2020. ápr. 6. 08:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azóta, hogy alakult?
2020. dec. 19. 10:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Azóta már nem nagyon beszélünk...
2020. dec. 20. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!