Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Már lassan fél éve járok egy sráccal és tényleg szerelmesnek érzem magam.Csak vannak problémák.Pontosabban annyi hogy néha tesz megjegyzést a kinézetemre amit én eléggé a szívemre veszek.Úgy egy hónapja közölte hogy ne egyek sokat mivel nem szeretné hogy elhízzak.Személy szerint nem álltam akkor se az elhízás veszélyéhez közel de mivel tudom hogy neki a nagyon sovány lányok az esetei így nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Azóta eltelt egy hónap és én leadtam 7 kilót...mostanság azt mondja nagyon vékony vagyok és hogy egyek(???).Pár napja megkaptam hogy szőrtelenítsem magam a hátamon(?) amit nem is értettem mivel csak normális pihe mint minden lánynak és én nem szeretném mivel...hát minek kéne??Nos ma is együtt voltunk és megkaptam hogy gyantázzam a hasamat nagyon sürgősen.Ezt szintén teljesen feleslegesnek érzem de attól még nagyon rosszul éreztem magam és onnantól kezdve nem szeretem ha hozzáért a hasamhoz.Amúgy már megkaptam ezt a karomra is.Az azt igazság hogy pont azok a lányok közé tartozom akiknek egyáltalán nem erős a szőre.De ezektől függetlenül nagy rosszul esnek ezek a a megjegyzések.Magamat ismerve biztosan leszedem de legbelül nem szeretném ráadásul időpocsékolásnak tartom.Nem tudom hogy mit csináljak mert mégiscsak nem az a lényeg egy kapcsolatban hogy ne kelljen mások elvárásainak megfelelned mivel mindenhogyan szeret?Ti mit tennétek a helyemben?Csendben megcsinálnátok mindent vagy csak úgy hagyjátok és ha következőnek is felhozza megmondjátok hogy nem mivel nem akarjátok.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat, lehet buta kérdés de ez az első komoly párkapcsolatom.
Ez egy egészségtelen kapcsolat. Egy férfi nem viselkedik így, ha szeret. Azt kérdezed, mi mit tennénk a helyedben. Elhagynánk. Mindenki ezt tenné, akinek van egy kis esze.
Írtad, ez az első komoly kapcsolatod. Ergo fogalmad sincs, milyen kellene legyen egy NORMÁLIS! kapcsolat. Ez a fiú elnyom téged, szavakkal, az önbecsülésed, önértékelésed tiporgatja, de nyugodtan maradj vele, majd szép lassan egy senki leszel mellette, és nem leszel képes arra, hogy esetleg mással normális kapcsolatot kezdj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!