Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kötődök ennyire hozzá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kötődök ennyire hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit még néhány hónapja random bejelöltem snapchaten, azóta streakelünk is.

Néha chatelünk, általában akkor amikor reagál a neki küldött snapemre, és mondta, hogy szép és aranyos vagyok, de igazából semmi olyan nem történt amiből arra tudnék következtetni, hogy érez irántam valamit.

Ezért nem értem, hogy miért kötődök hozzá, egész nap rajta jár az eszem, boldog vagyok amikor küld valamit és szomorú amikor nem, miért van ez?

Nagyon messze lakik, nincs lehetőségünk találkozni és ugye nem is érzem úgy, mintha több lennék neki, mint barát, nem akarok így érezni iránta.

Tudom, hogy nagyon nagy hülyeség, de utálom, hogy ennyire gyorsan elkezdek kötődni másokhoz...

2020. ápr. 19. 18:20
 1/3 A kérdező kommentje:
Már több hónapja ezt érzem, pedig eddig barátnője is volt(most szakítottak)
2020. ápr. 19. 18:21
 2/3 anonim válasza:
100%

Nem te tehetsz az érzéseidről, mert azok csak úgy jönnek ha tetszik ha nem... Neked kell eldöntened hogy valójában mit szeretnél, és hogy ha arról lenne szó akkor készen állnál-e egy kapcsolatra a fiúval.

Légy óvatos, nehogy csalódás érjen!

2020. ápr. 19. 18:40
 3/3 anonim ***** válasza:
87%

Ha beszélnétek rendszeresen még megérteném, de ez így értelmetlen. Néha chat, snap streak - ezekből egyikőtök se fog semmi komolyabb érzelmet kialakítani és a kötődésnek ami szerinted benned van sincs semmi értelme. Ezektől egyikőtök se fogja megismerni a másikat, azt sem tudod kicsoda.

Inkább olyasmiről lehet szó hogy bejelölted snapen, ő pozitívan reagált rá és ezután te rögtön elkezdtél kombinálgatni, idealizálni őt és képzelegni róla. Ez még okés is, csak bárki más lehetne a helyén; az érzéseidbe tömsz be valakit, nem pedig az társul személyhez, ha érted mire gondolok.

Valószínűleg nagyon vágysz arra hogy valaki komolyabban nézzen rád, esetleg kapcsolatra is, és ezekbe az üres lyukakba tolsz be emberkéket. Snap streak alapján nem fogsz kötődést elérni, illetve mondtad hogy gyorsan érzel ilyet alapból is, úgyhogy benned van valami hiány amin fejleszteni, javítani kéne.

2020. ápr. 19. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!