Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van 1 plüsskutyám. Nagyon...

Van 1 plüsskutyám. Nagyon kötődök hozzá. A szüleim el akarták venni de én nem engedtem nekik. Aludni se tudok nélküle . Szerintem ez CIKI . Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 19:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. márc. 8. 20:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg embernek van egy kis "kabalaállata", felnőtt emberekről is tudok, hogy ilyennel alszanak. Nem kell ezt szégyellni, de dicsekedni sem kell vele. Van aki cikinek tartja, van aki nem. Amúgy nekem is van egy kis plüsskutyám, ha olyan kedvem van, berakom magam mellé az ágyba, és úgy alszom el : ).
2013. márc. 8. 21:09
 3/12 A kérdező kommentje:
11
2013. márc. 9. 08:19
 4/12 anonim ***** válasza:
58%

HA lány vagy annyira nem ciki.

Én ismertem olyan csajokat akik 20-23éves korukig plüss cucaik voltak illetve vannak az ágyuk környékén.

Én ezt nem tartottam cikinek,inkább csak aranyosnak de ez betudható annk is mert elfogult voltam velük szemben :)

Ez egy bizonyos korig elfogadható hogy otthon plüssözöl(reméljük csak otthon) :),majd idővel úgyis elhagyod,mert lesznek más dolgok is amikkel foglalkoznod kell.

Nem értem miért akarták elvenni a plüsskutyát?Mit mondtak a szüleid miért akarják elvenni?Bünti?

2013. márc. 9. 09:15
 5/12 A kérdező kommentje:
nem csak már a 6 éves tsóm is plüss nélkül alszik
2013. márc. 9. 09:17
 6/12 anonim ***** válasza:

Mindenki más.

Ha nagyon gáznak érzed akkor tedd az ágyad mellé,és ölelgess helyette egy kispárnát.

2013. márc. 9. 10:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Az a te dolgod, hogy mivel alszol. Ha megnyugtat, akkor aludj csak vele, úgysem látja senki. De amúgy sem ciki szerintem 11 évesen plüssel aludni. Ha beszélsz is hozzá, na akkor keress fel egy pszichológust ;)
2013. márc. 9. 11:01
 8/12 A kérdező kommentje:
néha beszélek
2013. márc. 9. 11:59
 9/12 kovpet ***** válasza:
100%

Szerintem nem gond, ha beszélsz neki. Gyerek vagy, játszol.

Az már gond lenne, ha ő is beszélne hozzád. :)

2013. márc. 9. 12:30
 10/12 A kérdező kommentje:
a kutya nem dehogy
2013. márc. 9. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!