Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért kötődök ennyire hozzá?

Miért kötődök ennyire hozzá?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Mit tudok az ellen tenni, ha valakihez nagyon erősen kötődök ? Szerintem már valamiféle erős szeretet alakult ki bennem iránta. Emellett minden kis apróságon lelkizek, sokat sírok, mindent túl reagálok és sokszor csak a rosszat mesélem be magamnak. Azt mondta nagyon fontos vagyok neki ..stb. Bármit mond, mindig bennem van hogy ; 'aha, nem hiszem el :D ' érzés... nem tudok bízni sem. Utálom magam amiért ilyen érzékeny vagyok, olyan szinten instabil vagyok lelkileg, hogy az katasztrófa. Nem tudom mennyire érthető ennyiből a 'gondom', de ha valaki hasonlóan érzékeny és sikerült valahogy kontrollálni ezt, orvosolni, erősíteni az önismeretét és stb, az légyszíves írjon pár ötletet ! Olvastam, hogy ha lefekvés előtt 'megköszönöm' a napom, ha elmondom magamban azokat a dolgokat amiket szeretnék elérni, vagy amivel erősítem magam, persze közben hiszek is benne, akkor az hatásos lehet. Erről valakinek tapasztalat ?

2015. márc. 8. 15:54
 1/3 anonim válasza:

Ismerős érzés, én is hasonlóan túlérzékeny vagyok. :) Egy ideig ugyanezekkel a problémákkal küszködtem, de szerencsére hamar kilábaltam belőle. ^^ Rájöttem, hogy nem is olyan rossz dolog, hogy ilyen a természetem. Miután elfogadtam saját magam, minden sokkal könnyebb lett. A negatív dolgok továbbra is nagyon érzékenyen érintenek, de a pozitívakra is sokkal fogékonyabb vagyok, mint más ember. Éppen ezért igyekszem észrevenni minden kis apróságot, ami jó kedvre deríthet, s próbálom optimista szemmel látni a világot. Neked is ezt tudom tanácsolni. Légy önmagad, s ne akarj valami olyanná válni, ami nem te vagy. A rossz dolgok helyett pedig jókat mesélj be magadnak :)

A módszer amit írtál szerintem nagyon jó, én is alkalmazni szoktam. Nálam remekül bevált :)

Azok alapján, amit leírtál, nem igazán tudom megítélni kettőtök viszonyát, de a kötődéssel szerintem nincs semmi baj. A szeretet soha nem rossz dolog :)

2015. márc. 8. 21:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál !!!
2015. márc. 9. 20:59
 3/3 anonim válasza:
Nagyon szívesen :) Remélem tudtam segíteni :)
2015. márc. 9. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!