Miért kötődök ennyire hozzá?
Ismerős érzés, én is hasonlóan túlérzékeny vagyok. :) Egy ideig ugyanezekkel a problémákkal küszködtem, de szerencsére hamar kilábaltam belőle. ^^ Rájöttem, hogy nem is olyan rossz dolog, hogy ilyen a természetem. Miután elfogadtam saját magam, minden sokkal könnyebb lett. A negatív dolgok továbbra is nagyon érzékenyen érintenek, de a pozitívakra is sokkal fogékonyabb vagyok, mint más ember. Éppen ezért igyekszem észrevenni minden kis apróságot, ami jó kedvre deríthet, s próbálom optimista szemmel látni a világot. Neked is ezt tudom tanácsolni. Légy önmagad, s ne akarj valami olyanná válni, ami nem te vagy. A rossz dolgok helyett pedig jókat mesélj be magadnak :)
A módszer amit írtál szerintem nagyon jó, én is alkalmazni szoktam. Nálam remekül bevált :)
Azok alapján, amit leírtál, nem igazán tudom megítélni kettőtök viszonyát, de a kötődéssel szerintem nincs semmi baj. A szeretet soha nem rossz dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!