Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ilyenkor hogy mondjatok el, hogy van barátotok?
Akkor ha ír egy srac, de nem közli, hogy ismerkedni akar, csak szimplan erdeklodik irantatok/beszelgettek egy jót, de nem kerül szóba a párkapcsolat/randi vagy bármi
Tehát simán lehet, hogy csak haverkodni akar
Én ilyenkor olyan hülyén erzem magam ha az első pár üzenet után (amiben semmi több nem volt mintha csak haverkodni akarna) csak úgy közlöm, hogy “Bocsi, van barátom”
Ha rakerdez, természetesen elmondom
Vagy ha erzem, hogy ismerkedni akar, csak nem mondja ki konkretan, akkor probalom “rávezetni” (pl.: voltam nyáron páros fotozason/barátommal voltam sétálni, stb...)
De ez nem mindig sikerül. Viszont “hülyíteni” (tudtomon kívül) se akarom szegényt.
De ha nem igazán “jelzi” sehogy se, hogy nem csak haverkent ismerkedne, akkor ti hogy hozzatok fel a dolgot?
#1 jezus 😂😂😂😂
Úgy látom nem sikerült értelmezni a kérdést
Épp az, hogy van barátom, de ír egy srác (akitől nyilván nem akarok semmit, mert VAN BARÁTOM), akkor hogy mondjam el, hogy van barátom úgy, hogy nem hozom kínos helyzetbe a srácot, aki lehet, hogy tényleg csak haverkodni akar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
#1 vagyok
Nem tudtad volna így leírni a kérdést mint ahogy kommentedben? Úgy rizsázol, hogy az már nekem fáj, farasztassz itt hosszú hulyeseggel ez zavart meg. Mostmár így értem. Bocsi.
Így viszont ha ez gondot okoz és erről egy kérdést kell kiirni akk meg főleg barbizz meg! Mondd meg neki h van baratod és ne keresd a kapcsolatot vele hisz ő egyértelműen többet teged akar legyél őszinte ne hitegesd!
épp ezt mondom, hogy nem akarom hitegetni
de simán lehet, hogy valaki csak azért akar velem beszélgetni, mert szimpatikus vagyok neki
nekem is vannak fiú haverjaim, akikkel soha nem volt és nem is lesz több, mint barátság, neki miért ne lehetne lány haverja?!
és igen, van hogy egyértelműen kiderül a beszélgetésből, hogy randizni akar majd velem, de van, hogy nem egyértelmű, mert csak úgy beszélgetünk, mint 2 haver és nem dicsérget meg ilyenek
és én szívesen haverkodok jófej fiúkkal, épp ezért nem akarom "elüldözni" azzal, hogy "bocsi, van barátom", mert ha nekem írná ezt egy srác, akkor teljesen úgy jönne le, hogy nehogy irjak neki, mert még haverként se akar megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!