Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem találkozom most a barátnőmmel?
Ahányszor felmegyek instára csak azt latom hogy mindenki a párjával van, mikor elvileg kijárási korlátozás van és nem kéne találkozni. Mi a barátnőmmel több mint 2 éve együtt vagyunk és most felfogtuk hogy azzal teszünk jót ha nem talalkozunk hiába nehéz. Nem értem miért gondolja mindenki úgy hogy nem számít ha találkozik a barátnőjével, mert pont ez a lényeg hogy mindenki maradjon otthon, de ha mindenki azt hiszi hogy őrá nem vonatkoznak a szabályok abból lesz a katasztrófa. Mi vesszük ezt tul komolyan vagy mindenki más a felelőtlen?
19F
Nem kívánom de mégis bírnám ha azok akik nem tartják meg lennének leckéztetve és koronások lennének. De ne legyen semmi komoly bajuk csak mondjuk érezze jó szarul magát pár napig. Köhögés, stb. Akkor talán átgondolná okos dolog volt-e. Persze ez gonoszság de eskü ráférne a sok FELELŐTLEN idiótára.
Legyél büszke magadra és vigyázz magadra és a szüleidre!
Mi sem sajnos. Már egy hónapja körülbelül.
Az a gond hogy ő fővárosi és én vidéken segítem a nagyszüleim mivel idősek. Na most félünk megkockáztatni hogy valamelyikünktől véletlenül megfertőződjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!