Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem mernek nálam a fiúk kezdeményezni?
Nem hinném hogy veled van a baj, csak sok a puhány meg a félénk fiucska
Meg olyan akinek rossz tapasztalatai vannak mert egyes lányok elég gorombák és durvan elutasítóak (már amit hallottam egyesektől)
Amugy en nem szeretem ha egy fiu nem mer kezdeményezni, elég az ha a lányok félénkek (én azt tapasztalom hogy kevéske a tökös, bátor fiu)
Ez már egy új világ sajnabajna..
Kiktől vársz kezdeményezést, tök idegenektől?
Egyes, vajon hogyan találják ki a férfiak, hogy melyik nő mit szeretne? Vajon ki a fenének hiányzik egy durva elutasítás, beszólás? Ti könnyen beszéltek... Aki meg eleve gátlásos, az sajnos olyan, elég baj ez az ilyen embereknek.
Ez azért van, mert a nők minden bátorságunkat, tökösségünket elveszik. Nagynehezen odamegyünk egy lányhoz, aki tetszik, kb ájulás széli pulzussal és kb mindig nagy pofon a vége az élettől. Engem személy szerint pattintottak le durván, ignorálással, volt aki az eszemért kihasznált, meg volt olyan is, aki pár hónap után mondta hogy van palija és nem volt kamu. Most már azt mondhatom rendben vagyok, de kb 1,5 évembe tellett, míg felismertem önmagam, el kezdtem szeretni önmagam és lett magabiztosságom. Ha nem lennének a lányok ilyenek, mindannyian oda tudnánk menni hozzájuk.
19/F
Talán nem kéne bunkónak lenni, plusz eljátszani, hogy mennyire tetszik a pasi, majd ha hozzádszólna, vagy komolyabbat belelát, feljelenteni, mert "zaklat" ...
#7 nem vagyok bunkó, csak én az eddigi tapasztalataim alapján beszélek ahogy mindenki
Plusz, velem ugyanez volt amit te most leírtál,csak fordítva:)
Öszintén, ezért most kövezzen meg bárki nyugodtan... de
Kezdeményezz te :)
Most nem is azért srácok de nem a XIX. - XX Században első felében vagyunk ahol más volt még a szociális helyzet. Most már teljesen más világ van, küldföldön pl teljesen hétköznapi az ha a nő kezdeményez, ezt személyesen is tapasztaltam, nem egy országban.
Talán idehaza még furcsálják ezt, de szerintem nincs ezzel semmi baj :)
Másrészt.. Embertöl függő, de a mai srácok szeretik a talpraesett lányokat, mert őszintén szólva az a lány aki csak ott ül és várja a csodát semmivel se kiemelkedőbb mint a többi.
Harmadrészt.. Sajnos eléggé sok srác van aki egyszerüen belefárad ebbe és már nem látja értelmét, annak hogy végre összeszedi magát, és koppan. Megint.. azért ne éljünk abban az álomvilágban hogy a fiukat ez nem hatja meg, rendben van hogy ilyen helyzetekbe feszíteni kell és játszani az alfát, de csak azért mert sajnos "ez az elvárt" .. de előbb utóbb az aki normális rendes párkapcsolatot szeretne az ebbe belefárad..
Szóval lépj akkor te a tettek mezejére, ne elégedj meg annyival hogy szép vagy és elég csak várnod a sült galambot, hanem kicsit te is tegyél a dolgokért ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!