Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden lány megnéz de nem mernek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Iskolában sok lány néz meg, többször. Ezt naponta látom ugyebár, de nem kezdeményeznek. Nem vagyok ronda, jól öltözködöm, meg hallottam vissza dolgokat, tehát gondolom nem azért mert annyira ocsmány lennék.💁‍♂️🤦‍♂️17F

2018. nov. 10. 18:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
:DDD ja hogy hozzád kell odamenni a lánynak? Ez igen.... Te meg ott csak állsz és várod a jelentkezőket vagy mi? Nem vagy egy kicsit cicafiú típus? Így legfeljebb a fiúk fognak odamenni hozzád, némelyik...
2018. nov. 10. 18:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert arra várnak, hogy te kezdeményezz. Erre még nem gondoltál?

A másik lehetőség, hogy inkább megnéznek mint csodabogarat, de eszük ágában sincs veled bármit is kezdeni...

2018. nov. 10. 18:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem találják a sorszám kiadó automatát. Amint pótolod e hiányt, jönni fognak.
2018. nov. 10. 18:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

"sok lány néz meg, többször. Ezt naponta látom ugyebár, de nem kezdeményeznek."

Persze, miért csodálkozol?

Te vagy az a jól öltözött, de gyáva pubi, aki nem mer kezdeményezni.

Nem a külalakod miatt örténik, nyugodj meg.

2018. nov. 10. 18:49
 5/13 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok gyáva, de úgy vagyok vele hogyha a lány akar valamit akkor jöjjön oda, ne csak bámuljon.
2018. nov. 10. 19:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Várhatod is, nem fognak hozzád odamenni, mert a fiúknak kell kezdeményezni.
2018. nov. 10. 19:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor várjál csak...
2018. nov. 10. 20:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sokszor van az, hogy az emberek elkönyvelik a szép lányokat, hogy ők mivel jól néznek ki, ezért tuti, hogy beképzeltek, üresfejűek stb. És a fiúknál is általában az szokott lenni, hogy aki jól öltözködik, népszerű, a lányok kedvence és helyes is arról első ránézésre azt gondolják, hogy biztos nagyra tartja magát a jó kinézete miatt és amúgy tuti beképzelt és bunkó másokkal. Igaz, hogy sok esetben igazak ezek az általánosítások, de jócskán akadnak kivételek is. Csak sajnos mindenki egyből a rosszat feltételezi a másikról és ismeretség nélkül elkönyveli azt. Lehet hogy nem jött át amit mondok, ezért leírom a személyes tapasztalataimat. Egyrészt miattad, hogy kicsit felnyissam a szemed, másrészt nincs jobb dolgom. Mások szerint nem vagyok csúnya lány, sőt sokan mondtak már szépnek, az alakom átlagos, mindig igyekszem a lehető legjobban öltözködni a divatból merítve, de mégis megtartva a saját egyéni stílusomat, nem vagyok hülye sem, viszonylag jól tanulok, sok minden érdekel (nem a bulikra, piára és egyéb szépségekre gondolok), bármiről el tudnék beszélgetni akárkivel,akivel el lehet. Kívülről talán visszafogottnak és olyan semmilyennek, átlagosnak tűnhetek, de ez azért van, mert sok szaron mentem keresztül és ez olyanná formált, amilyen most vagyok idegenek előtt. Viszont aki közel áll hozzám, azelőtt megnyílok és önmagam lehetek, az a viccelődős, mosolygós, le kell lőni annyit beszél típusú lány. Sajnos ezt az énemet nem ismerik sokan és nem is sejtik, ezért persze, hogy elkönyvelnek egy kicsit sem érdekes, teljesen átlagos szürke kisegérnek. Ezen egy hirtelen elhatározásból adódóan megpróbáltam változtatni, elegem lett, hogy senki sem szeretne megismerni, esetleg nem mer vagy akar lépni. Szóval ráírtam egy fiúra, egy másikat meg megszólítottam a buszon. Viszont semelyik dolog sem jött be, sőt az ellenkezője történt, méginkább csökkent az önbizalmam. A csalódások után meg elhatároztam, hogy hát jólvan, megpróbáltam, de ha így sem akar összejönni semmi, akkor inkább hagyom és idővel majdcsak észrevesz valaki. Pedig tényleg nem az van, hogy csak a jóképű, népszerű, jól öltözködő fiúk érdekelnének és túl nagy az elvárás vagy ilyesmi. Eljutottam arra a pontra, hogy szinte már a külseje sem érdekelne, csak lenne valaki, akiben megfogna valami megmagyarázhatatlan. Na és a kérdésedre visszakanyarodva... A fiú, akire ráírtam, vagy a srác, akit megszólítottam mind jól néztek ki és úgymond menő srácok voltak, viszont ezzel együtt járt, hogy sajnos sokat képzeltek magukról, lekezelőek, bunkóak és szűkszavúak voltak. Szóval én is egy vagyok azok közül, akik úgy gondolják, hogy akik jól néznek ki, lehet belülről nézve nem is olyan csodálatosak. Ezek az esetek meg egy időre elvették a kedvemet a fiúktól, az biztos. Először azt hittem, hogy a fiúnak kell kezdeményeznie, ezért én csak vártam, hogy valaki végre megtegye. Mivel aztán nem volt semmi, ezután jött az elhatározás, hogy akkor a sarkamra állok én. Viszont ugye ebből sem jött ki semmi jó. És már én sem értek semmit. A srácok mondják mindig, hogy szeretik, ha küzdeni kell egy lányért, de mégsem teszik meg és mégis elvárják, hogy a lány tegye meg a lépéseket. Ha meg a lány lép, akkor az egyből el lesz könyvelve egy nyomulós csajnak. Nem értem, hogy akkor mégis mi a helyes és mi a jó. Szerintem ne hagyd, hogy kívülről ítéljenek meg az emberek, lehet hogy jól nézel ki, de ha úgy látja mindenki, hogy fiú létedre elvárod egy lánytól, hogy ő kezdeményezzen, az nem tűnik igazán szimpatikusnak. Meg magamból kiindulva, ha nem adsz jeleket, hogy viszont bejönnék neked én is, akkor inkább meg sem próbálnék eleve semmit, mert félnék, hogy neked nem vagyok az eseted és a végén elutasítanál. Ha tényleg nem is szeretnél lépni ezekután sem semmit soha, akkor adj jeleket a lánynak, hogy nyugodtan odamehetne hozzád, nem eszed meg és nem vagy sem lekezelő, sem bunkó. Az a lényege a dolognak, hogy mindig mindenki a másiktól várja el, hogy lépjen, mert manapság már mindenki fél az elutasítástól, csalódástól, és bármennyire is szeretné a dolgot, inkább meg sem próbálja azt. 15/L
2018. nov. 10. 21:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Te ezt komolyan gondoltad? A lany kezdeményezzen? Jo pofont érdemelnel! Remelem nem lesz egy csajod se, meg azt is hogy ne menjenek oda hozzad mert nem fognak!
2018. nov. 10. 22:37
 10/13 A kérdező kommentje:
Miért ne kezdeményezzen? Én nem fogok rohanni lányok után, jöjjön oda és kész, nem pazarlom az idomet a semmire.
2018. nov. 11. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!