Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk menniyre nézitek, hogy egy lány ír rátok vagy ti a lányra? Ebben is számít hogy ti szerettek kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Már egy pár randin voltunk és nem tudom hogy várjak e amig o keres engem...
Ti menniyt szoktatok egy nap levelezni 5-6 randi után ?
2017. ápr. 26. 17:57
1/5 anonim válasza:
Ha eddig mindig ő írt rád akkor, IDEJE LENNE HOGY TE ÍRJ, ugyanis enyhe sértésnek veheti hogy ő folyton rád ír te meg úgymond le se... és akár úgy is veheti hogy annyira nem érdekled. És biztos jól esne neki ha te is rá írnál.
2/5 A kérdező kommentje:
De multkor én irtam neki :) , csak elotte o :)) , de amikor ir mindig nagyon lelkesen válaszolok :))
2017. ápr. 26. 18:28
3/5 anonim válasza:
ez sráctól függ. nyilván akinek megvan a kellő egója mert úgy néz ki, az nem fog írogatni, mert válogathat naponta is a 20 közül ... most nem?
4/5 anonim válasza:
Hát szerintem ezt te tudod igazán eldönteni,hogy mennyi,ide komoly a dolog.Én például soha nem írok egy fiúnak sem és volt aki már kicsit félre értette,de nálam ez szabály szerüség :D Szóval lehet,hogy ő is azt várja,hogy most te kezdeményezz. 16/L
5/5 anonim válasza:
En a srac helyeben azt erednem, hogy teged talan nem erdekel es azert nem ir. Csinaltam mar olyan "tesztet", hogy direkt nem irtam lanyra 2-3 napig, hogy lassam, hogy en is kellek-e neki nem csak forditva. Ha tul sok a szunet, akkor ideje ujragondolni a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!