Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Hosszú lesz, eslőre is bocs
Volt egy lány akivel egy általánosba jártunk 8 évig, de nem beszélgettünk. 9.Elején első nap találkoztunk az állomáson és elkeztünk beszélgetni. Azóta minden nap eggyütt mentünk vonattal, és egy pár hónap alatt eléggé megismertem. Elkezdtem volnzódni hozzá, és rájöttem hogy szeretem őt. El akartam mondani neki, de nem tudtam hogy van-e pasija. Végül egy nap összeszedtem magamat és úgy volt hogy elmondom neki. De pont aznap tudtam meg hogy van már neki pasija, és így inkább nem montam el neki. Nem akartam tönkretenni ami köztünk volt, és nem akartam hogy kerüljön. Viszont pár napja rájött a dologra, és amikor rákérdezett, én mindent elmondtam. Azt mondta hogy nem haragszik, de nem válaszol ha írok neki, maximum egy nap múlva 1-2 szóban. Úgy érzem hogy kerül engem, de nekem nagyon fontos, és nem szeretném, ha emiatt elveszteném.
Ti mit csinálnátok?
Normális kérdéseket várok! A trollok menjenek máshova szórakozni!
Az előttem szóló jól mondta, nagyon gyerekesen viselkedik.
Ha ennyire zavarja őt a dolog, jobb lett volna ha megmondja neked, minthogy azt mondja, nem haragszik és aztán nem ír vissza.
Szerintem kérdezz rá nyíltan, hogy mi a probléma? Ebben a helyzetben nem igazán tudsz mit csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!