Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel most furán bókolni akar vagy csak szimplán velem osztja meg a lelkesedését?
Figyelt kérdés
Összebarátkoztam egy ázsiai fiúval a suliban, és az utóbbi időben kicsit... szokatlanul viselkedik.
Állandóan a magyar dolgokat dicséri. Hogy milyen remekek az ételeink, milyen dallamosan beszélünk, milyen okos kis találmányaink vannak. Hogy az itteni juhok (?!) milyen szépek... A legutóbb a villamoson arról áradozott, hogy milyen ízlésesen megtervezett a Bükki Nemzeti Park logója.
2020. márc. 3. 08:14
1/5 anonim válasza:
Fura gondolkozásuk van,igen így akar bókolni.
2/5 anonim válasza:
Aha, bókolni akar. De egyébként egyáltalán nem gáz az sem ha a juhokról beszél meg ilyesmi, náluk teljesen más a kultúra és ott ezek teljesen másként számítanak :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem bókolni akar és így fejezi ki mert ott teljesen más a kultúra.
4/5 anonim válasza:
Akkor szeretheti a Juhászokat ;))))))))))
5/5 anonim válasza:
Ti honnan tudjátok, hogy ezeket bóknak szánja? Nekem nem jött le a példákból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!