Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
JazminKiss14 kérdése:
Miért nézett ha nem is akar semmit?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel Hetfon talalkoztam eloszor, egy helyen voltunk 07:00-22:00-ig! Es akar merre ment/mentem ramnezett es ment tovabb! Mikor egy helyen voltunk 3 lannyal akk is csak ram nezett! Es bejeloltem fb-n! Egybol vissza is igazolt! B.Ú.É.Kivantam neki es azt irta "Neked is😉" es utana meg beszeltunk, mikor irtam neki utana mar vissza sem irt! Akkor mivan most? Miert nezett engem annyira? Miert kuldott "😉" es en miert nembirom kiverni ot a fejembol? Szeretnek meg vele talalkozni de o 22 en meg 8 evvel fiatalabb :( NORMALIS VALASZOKAT LEGYSZIVES2020. jan. 3. 13:30
1/11 anonim válasza:
Miután beszélt veled, azután rájött, hogy csak külsőleg vagy az esete.
3/11 anonim válasza:
Szívem, fiatal vagy még. Lehet tudta a korod.
4/11 anonim válasza:
14 vagy, ő meg 22. Nem szeretne böribe kerűlni.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek tole semmit, maximum csak h "baratok legyunk"
2020. jan. 3. 14:50
6/11 anonim válasza:
kerdezo, sajnos tapasztalatbol mondom, hogy a fiu max. meg akar dugni vagy pedig jatszani akar, ha vissza sem ir:(
7/11 anonim válasza:
Ez hogy 22 eves ezzel szerintem nincs baj, en is 22 vagyok, de csak a kienzetre kb 18 viselkedesem meg nagyon gyerekes. Szerintem nem lenne ezzel baj, bar paran leszolnanak az biztos, de akar mar szexualis kapcsolat is lehetne koztetek, mert 14tol lehet. Amugyis manapsag mar a 14 eves lanyok is ugy neznek ki, hogy siman 4-5 evvel idosebbnek nezem oket. Mikor en voltam 14 szerintem nem neztek ki igy a korombeli lanyok :D
8/11 anonim válasza:
Az a "csak a" az nem kell oda :D
9/11 A kérdező kommentje:
Kideritettek es 20 eves csak
2020. jan. 3. 18:06
10/11 anonim válasza:
'csak 20 éves', ígyis sok egy 14 éves lányhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!