Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
JazminKiss14 kérdése:
Miért nézett ha nem is akar semmit?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel Hetfon talalkoztam eloszor, egy helyen voltunk 07:00-22:00-ig! Es akar merre ment/mentem ramnezett es ment tovabb! Mikor egy helyen voltunk 3 lannyal akk is csak ram nezett! Es bejeloltem fb-n! Egybol vissza is igazolt! B.Ú.É.Kivantam neki es azt irta "Neked is😉" es utana meg beszeltunk, mikor irtam neki utana mar vissza sem irt! Akkor mivan most? Miert nezett engem annyira? Miert kuldott "😉" es en miert nembirom kiverni ot a fejembol? Szeretnek meg vele talalkozni de o 22 en meg 8 evvel fiatalabb :( NORMALIS VALASZOKAT LEGYSZIVES2020. jan. 3. 13:30
11/11 A kérdező kommentje:
En ezt a "csak annyi" ezt ugy ertettem h mikor 16 leszek o akkor 22 lesz es ez nem annyira gaz mar igy
2020. jan. 3. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!