Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jött össze mással, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jött össze mással, ha elvileg engem akar?

Figyelt kérdés

Próbálok lenyegretörő lenni.

Van egy srác, ismerkedtünk, randiztunk párszor, minden nagyon jól alakult. El is mondta, hogy tetszem neki, meg talán gyöngéd érzelmeket is táplált irántam... Aztán egy kicsit elszúrta, ezt nem részletezném, a lényeg, hogy hazudott valamiben. Kis idő kellett nekem, hogy megbékéljek vele, de sikerült. Közben még udvarolt nekem, de sokkal finomabban, és távolságtartóbban. Én ugyanúgy nyitott maradtam felé, de bennem is volt egy kis távolságtartas. Ilyen 1 lépés előre, 2 hátra szituáció.

Aztán közben egy csaj rámászott, és míg én azt hittem felém érdeklődik, összejött vele. Gondolom könnyű volt megszerezni...

Csak eközben azért engem se tudott elfelejteni:)

De mindegy, láttam, hogy van baratnoje, friendzoneoltam, hiaba fájt, próbáltam kizarni, továbblepni, de képtelenség, mert állandóan keres, es panaszkodik, hogy boldogtalan.

Kérdem én.. Akkor miert azzal jott ossze, akit nem is szeret? Ez mire volt jo? Miért nem lep? Miert nem hagy vegre békén? Ezzel csak nekem neheziti meg azt, hogy végre elfelejtsem.. Mert igen, kicsit osszetort.

Komolyan nem ertem... Ha velem akar lenni, miert, de tenyleg miert kellett osszejonnie egy masik lannyal?

Mindannyian 18 evesek vagyunk.

2020. jan. 4. 23:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kifogtál egy gyereket.

Azért neked se több az értelmi szinted.

2020. jan. 5. 00:02
 2/6 anonim ***** válasza:
35%

A történetben mindenki idióta, csak eltérő mértékben, így elég nehéz tanácsot adni. Te viszed a prímet ezzel az 1 előre 2 hátra dumával. Amelyik csaj elkezd dedósan játszmázni, meg húzni a féket, azt azonnal dobni kell úgy hogy a lába nem éri a földet, mert normális egészséges emberi kapcsolatra alkalmatlan gyerek még.

A srácnál még volt is egy lány aki nem játszadozni akart épp. Nem "könnyű volt megszerezni", hanem nem volt kiszámíthatatlan, sértődős, és elutasító. Egyébként mindenkit "könnyű megszerezni", ha megfelelő emberrel akad dolga. Akkor lesz "nehéz", ha az egyik fél azzá teszi. Amelyik lány azt hiszi, hogy attól lesz vonzó ha őt "nehéz" megkapni, inkább csak a legvonzóbb férfiak érdeklődését bukja el.

Emellett nyilván piszkálod a fantáziáját, és lehet jobban is tetszel neki, szóval teszteli hogy te belemennél-e akkor, vagy most mi van. Ide vezet az, amit az első félmondatomban írtam. Ideje lenne eldönteni mit akarsz, aztán kitalálni, hogy oda hogyan jutsz el logikus lépések sorozatával és kommunikációval, majd megvalósítani, és ha még ezek után is kérdésed van, akkor azt feltenni.

2020. jan. 5. 00:17
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
Mert ez már 2020.
2020. jan. 5. 00:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Felhívnám a figyelmed egy jelentős részletre: “ELVILEG”.
2020. jan. 5. 00:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Itt senkisem hülye.Csak ő gondolom olyan tipus aki nem szeret várni,szeretni akar,szerelemre vágyik...Teis mia fa..ert huzod ennyire ezeket?Rövid az élet élvezd ki ba.dmeg..(bocsánat a káromkomkodásért)

Vagy csak szimplán féltékenyé akart téged tenni hogy lássad hogy mit veszitettél..

És nyilván boldogtalan,mert igazából rád vágyik..

Ha ezekből semelyik akkor a fa..tudja.

2020. jan. 5. 01:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Meg miez hogy friendzoneoltad?

Ha van baratnoje akkor hogy friendzoneoltad?Meg ő jött ösze vele inkább ö friendzoneolt teged.Ezt sem ertem,de felba.om magamat ilyeneken

2020. jan. 5. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!