Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak kavarni akar velem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem már egy ideje. Nem rég azt vettem észre, hogy valószínűleg én i tetszem neki. Én ennek nagyon örültem, de aztán kiderült, hogy ő csak kavarni, flörtölgetni szokott a lányokkal, mert ő nem akar magának barátnőt. Az a baj, hogy én ezzel ¸ugy vagyok,hogy nem akarok csak kavargatni, hanem össze is jönni vele. Mit kéne tennem? És azt se igazán értem, hogy miért nem akar barátnőt?2020. jan. 17. 19:33
1/7 anonim válasza:
Lányszédítő barom. Hagyd, az ilyenekre nem érdemes pazarolni az idődet. Csak csalódnál.
2/7 anonim válasza:
Mert a nőkkel csak a baj van. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam már, hogy megmutatom neki mit veszít el velem, direkt előtte érezném magam nagyon jól, mintha semmi nem történt volna. Vagy pedig elérni, hogy valahogy belém szeressen és rá jöjjön, hogy mégis csak akarna kapcslatot XD. Szerintetek jó ötlet lenne valamelyik?
2020. jan. 17. 19:51
5/7 anonim válasza:
Szóval te azt várod tőled, hogy látatlanba kötelezze el magát melletted? Ha össze is jössz vele, lehet, hogy kiderül, hogy egy vadbarom, aki csak uraskodni és féltékenykedni akar rajtad, vagyis az is lehet, hogy magaddal szúrsz ki, ha "megszerzed" magadnak (nem mintha birtokolni lehetne a másik embert...).
6/7 anonim válasza:
Velem is ez volt. A srac csak kavarni akart es kavartunk is 2honapig(osszejartunk smarolni, beszelgettunk meg moziba is elvitt) , de vegul a srac azt mondta, hogy velem osssze is jonne, nem tudom mi valtozott meg benne, de megis csak velem akart lenni es nem reg osszejottunk 😁
7/7 anonim válasza:
#6vagyok
Gondolom azert akar kavarni, mert könnyebb 10csajt szédíteni, mint egyel törődni. Meg tudod nem akar elköteleződni. Es a kavaras foleg testisegre épul, ugy kb.érzelmek nelkul(persze nem mindenkinel). Szoval a kavaras amugy mindenkinel mast jelent, szoval kerdezd meg, hogy neki mi a kavaras😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!