Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Eljárok hozzá már majdnem 2 hónapja filmet nézni de nem akar kapcsolatot. Csak kavarni akar.
Figyelt kérdés
16L/18F2016. máj. 13. 08:21
1/9 anonim válasza:
Keress mást. Barátnak megtarthatod, de akkor semmi digidugi.
2/9 anonim válasza:
Az a kavarás az dugást jelent? De az is egy fajta kapcsolat.
3/9 anonim válasza:
a kavarás az ilyen csók dugás, kapcsolat nélkül.. de ha csak filmeztek az barátság..
4/9 anonim válasza:
ÉS te a filmnézés alatt mit értesz?
5/9 A kérdező kommentje:
Hat az a kavaras az olyan hogy masok elott ugy olelgetjuk egymast meg piszkalgatjuk mint a baratol de mikor nimcs ott senki vagy eppen nalla vagy nallunk vagyunk akkor meg mint akik egyutt vannak.
2016. máj. 14. 07:08
6/9 anonim válasza:
őszintén, szerintem csak maradjatok barátok vagy pedig felejtsd el. az ilyen kavarások "tagjai" csak kihasználják egymást. ezzel most nem azt mondom hogy épp te használod ki, hanem ebben az esetben szerintem ő téged
7/9 A kérdező kommentje:
de mi van ha én nem tudok ugy nézni rá mint egy barátra??
2016. máj. 15. 11:23
8/9 anonim válasza:
akkor miért tetted fel a kérdést, ha tudod a választ? :D
9/9 A kérdező kommentje:
mert nem tudom a választ
2016. máj. 24. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!