Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy fiú barátomba, de ő csak alkalmi kapcsolatot akar. Mit csináljak?
Megmondtam neki hogy mit érzek de ő nem akar komoly kapcsolatot. Azt mondta hogy le akar fektetni...
A héten találkozok vele de nem tudom mi fog történni...az a baj hogy akar engem de komoly kapcsolatra nem vágyik.
14/l
Ui:ő 15 éves
Ne menj bele ilyenbe, nagyon sok szenvedést vonnál magadra ezzel. Majd később jön az igazi szerelem, ahol nem csak meg akar dönteni, hanem mindketten szeretitek egymást
- tartsd meg magad arra a szép szerelemre
Kérdező! jobbat érdemelsz egy ilyen kis senkinél, aki csak ki akar használni!
Szerintem hagyd ott, majd találsz valakit, aki őszintén fog szeretni!
Nem hiszem el, hogy még mindig etetik a fiatalkorúakat ezzel az igaz szerelem baromsággal. Olyan nincs hogy igaz szerelem, olyan van, hogy megszokás és kész. Ígyis úgyis b...szni fogsz mostantól jó sokat jó sok emberrel mert ilyenek vagyunk mi pasik. Nem akarunk kapcsolatot mert tele van a f...unk veletek csajokkal. Élünk, dolgozunk, jól megvagyunk mi barátnők nélkül is.
Egyébként mindegy ha lefekszel vele mert később meg azt mondod majd, hogy "hát legalább ennyire megkaptad őt".
Menekülj, ne randizz/ ne találkozz vele!
Az ötösnek üzenem, valamit nem jól látsz ill. sok (jó) dolog kimarad az életedből. Csak reménykedhetsz, h. hátha megtapasztalod a nagy szerelemet v. a jól működő párkapcsolatot (ami nagyon-nagyon jó mindkettőtöknek, még ha néha kompromisszumot is kell kötnötök).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!