Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igazam van vagy csak a depi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazam van vagy csak a depi beszél belőlem? 18/F

Figyelt kérdés
Nem vagyok biztos, hogy jó helyre írom ki, de mindenesetre próbálom rövidre fogni: szóval nekem vannak "barátaim". Én ilyen nyugodt, inkább otthon ülös gyerek vagyok szóval igazából lány barátaim vannak főleg és velük is van most a bajom. Nem nagyon hívnak engem sehova minden programot én szervezek, miközben látom a storyjaikban, hogy másokkal programokban vannak, velem alig. És egyszer az egyik barátom megbántott, hogy "én nem olyan vagyok mint a többiek" ezért velem nem úgy viselkedik. Ezért pl nem megy el velem valahova. Majd amikor ki akart engesztelni nem volt hajlandó velem kettesben elmenni moziba. Vagy amikor megkérem ezen barátaimat, hogy vigyék már a tök üres táskákat mert tele van a kezem, nem voltak hajlandóak mondván, hogy hülyén áll rajtuk a táska. De "segítettek" azzal, hogy elmondták a többi cuccokat hagyjam a suliban (mintha nem gondoltam volna erre). Szerintetek ez abból fakad, hogy lányok és pl ezért nem hívnak sehova és csak a depresszió mondja most ezt, vagy valamilyen szinten igazam van? A történethez az is hozzá tartozik, hogy amúgy jóban és elvagyunk egymással.
2020. febr. 27. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindig így viselkednek veled, akkor nem mondanám őket igazi barátoknak.(a leírásod alapján) Nekem is van fiú barátom, akit nem szoktam minden programra hívni (pl ha valami lányosat csinálok a barátnőimmel), de akkor legközelebb vele elmegyek máshova. Az pedig, hogy segítesz a barátaidnak elég alap dolog szerintem.

Valszeg igazad van a leírás alapján mindenképpen. Persze lehet, hogy túlzol, de azt ennyiből én nem tudom megítélni.

2020. febr. 27. 20:45
 2/4 anonim válasza:
100%

Hello hány éves vagy?

Szóval:

Én is ilyen vagyok 99%-ba, csak nem haverkodom lányokkal...Van egy örökbarátom, akivel már oviba is együtt jártunk... Suliba mi vagyunk a "stréberek" azért, mert otthon vagyunk, nem járunk el sehova, és mert szoktunk otthon tanulni! Általában papírgalacsinokkal, almával meg iyenekkel dobálnak minket, meg a mostani új szokásuk, (persze a fiúkról beszélek) hogy mögénk jönnek és elkezdik nyomkodni a fejünmet és közben fa** szopó hangokat adnak, a fa** hiányos hiperaktív majmok. De nem törődünk velük suliba, mert ott van csak nagy szájuk, de sulin kívűl fosnak! Haverommal próbálunk nem törődni velük... Suliba egyedül szinte csak mi ismerjük az órát és pl matekon azt hallgatjuk:

"órások! Mennyi az idő? "

Persze nem válaszolunk, de ha tulzásba viszik a szólogatást (ritkán) vissza szólunk nekik valami nagyot amivel oltani lehet őket!

Egyszer tesin bementem a focipályára ahol ők voltak, és 2-en jöttek ok nélkül beszólogatni, okoskodni, ütögetni, de életem egyik legjobb oltásával kiiktattam őket ami így hangzott:

"Fiúkák! Valamit nagyon elfelejtettek... Egyelőre én vagyok a bíró, ti pedig a labda (hangos megijesztő váratlan ordítás) váá!"

Akkor lesokkolódtak én pedig mentem tovább az utamra...

Haverom ha látja, hogy körbe álnak, valamit akarnak! Ő is oda jön:

"mi a probléma?"

De általában azért szaruk a fejükre, mert tudom, hogy beképzelt gyökerek, akik csak 3-ad magukkal tudnak jönni... Eszük pedig:SEMMI!!!!

Ha nagyon felidegesítenek (biciklivel járok suliba így könnyen eléjük megyek másik úton) megvárom a legszemetebbet onnan 50.méterre ahonnantól kezdve egyedül megy... Ott elkapom a nyakát és szépen elbeszélek vele, hogy miért áljon le, mi lesz ha folytatja, és miért vigyázzon magára! És akkor általában leállítja magát, de ha később folytatja akkor megy már a lökdösöm keményebb hangnemben beszélek vele tempó...

Folytasd az életmódodat így, és tanulj ha elakarsz érni valamit az életben! Ne foglalkozz a hülyékkel, amilyennek te ismered, szereted magad, úgy is ismerd ki magad! Egy nap, egy lány pont ezért fog téged szeretni... Mert van önbizalamad..

Ui: Soha-semmit-ne-kapkodj-el!

14F

2020. febr. 27. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért nincsenek srác haverjaid? Nem zárja ki az, hogy otthonülős típus vagy.
2020. febr. 28. 10:53
 4/4 anonim ***** válasza:
vedd be a rivot vagy bármit és meglátod
2020. febr. 29. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!