Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem akarok senkivel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem akarok senkivel osszejonni?!

Figyelt kérdés
Szoval jelenleg is van egy lany, akivel volt 2 randim, 15 eves, es tok erett meg kulonleges szeretem a szemelyet. Viszont kulsoleg nem teljesen tetszik, bejon de megis azt magyarazza be az agyam hogy nem, holott tetszik, es ezmiatt elmegy a kedvem az egesztol, 16 vagyok sose volt baratnom de sok csajjal csokoloztam es 'voltam egyutt' viszont mikor odakerul a sor, hogy jojjek ossze valakivel, egyszeruen nem megy. Ez miert lehet?! Koszi a valaszokat elore is.

2020. febr. 23. 22:55
 1/4 anonim válasza:
93%
Esetleg nem akarsz elköteleződni? Nekem ez az első ami megfordult a fejemben, nagyon sok ember így van ezzel, főleg a te korodban.
2020. febr. 24. 01:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 vagyok és ugyan ez a helyzet nálam. Először azt hittem hogy ez probléma. Volt egy 6 hónapos kapcsolatom és rájöttem hogy én nem akarok senkiért még felelősséget vállalni. Természetesen ugyan úgy csajozok, de előre tisztázni szoktam hogy nem szeretnék semmi komolyat. Majd ha úgy érzem hogy itt az ideje megkomolyodni akkor ráérek ezzel foglalkozni. Inkább örülj neki hogy nem vagy kapcsolatfüggő.
2020. febr. 24. 20:20
 3/4 A kérdező kommentje:
de pedig mar hianyzik az erzes hogy szeressenek, megse tudok belemenni semmifele kapcsolatban, nem igazan ertem.
2020. febr. 28. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert még nem találtad meg az igazit

És tudat alatt az igazit keresed

2020. febr. 29. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!