Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy en nem akarok osszejonni egy fiuval se, csak talizgatni mondjuk hetente 1x? Miert nem tudnek tobbet egyutt lenni egy fiuval se pedig bejon?
Szivesen talizok hetente 1x 3 orat egy fiuval es nagyoon jol elvagyunk es facebookon beszelunk de nekem sok lenne ha mondjuk majdnem minden nap egyutt lennenk es atmennenk egymashoz.
Most is osszeakar jonni velem egy fiu de ezt erzem:/
Mas is van ezzel igy?
Meg 15/L vagyok lehet h nem vagyok meg felkoszulve egy kapcsolatra. Csak azt nem ertem mikor velem egyidoseknek komoly kapcsolata van. Hogy csinaljak?
Mi a baj velem?
Rajottem h meg szeretem az exem es most jobb lehetne a kapcsolatunk.
Hianyzik
Rossz otlet lenne megint osszejonni vele?
Azert mentunk szet mert joba lett egy olyan csajjal akivel mi nem birjuk egymast es feltekennye akart tenni... Nem is ertem
De azota voltunk rosszaba de utana megint joba. Sose tudtam ra sokaig haragudni
Most is joban vagyunk. Es ez annyira jo
Mar tobbszor ujra ossze akart jonni velem az exem de mindig visszautasitottam mert feletem h megint valami rosszul sulne el es nem akarok megint szomorkodni...
De lehet h most mar jobb lenne. Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!