Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Az miért van hogy egy fiú néha nem ír. Mikor írok jól elbeszélgetünk de van mikor napokig se ír. Régebben mindig ő írr rám és jól elbeszélgettük de most már nem nagyon. Vagy lehet az a baj hogy én ritkán írok rá? Mert láttom hogy elérhető de nem ír mitől lehet?
2020. febr. 20. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal foglalkozik, hogy ki mikor van fent. De ez a normális.
2020. febr. 20. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha negatívabban gondolkodom, akkor nálam ez akkor volt így, mikor már nem érdekeltem annyira/jött neki valaki új.

Ha pozitívabban, akkor van élete rajtad kívül is. Amúgy meg a messenger hiába mutatja, h.fent van vlki, lehet nem is konkrétan van fent. Nekem gyakran van úgy, h.mellettem a telefon, épp olvasok v. Tv-t nézek és mégis úgy látják, ott vagyok chaten. Pedig épp nem telózok.

2020. febr. 20. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!