Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Segítségek szeretnék kérni azzal kapcsolatban hogy van egy fiú aki nekem tetszik de elég furcsán viselkedik velem. Például sokat piszkál mint mondjuk úgymond nekem jött direkt, be szólogatott, sokszor meg próbált kibotlasztani s így elkezdett ilyen kicsit gonoszan nevetni, meg volt arra is példa hogy így egy csöppett kigúnyolt meg hasonló. Volt olyan hogy párszor elkaptam hogy talán rám pillantott volna, meg például tegnap is mikor fel akartam volna venni a táskát a hátamra akkor így meglökött meg ránéztem s elkezdett mosolyogni (nem is tudom pontosan hogy így ilyen fél gonoszan)

Minden választ előre köszönök szépen! :)

2020. jan. 29. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát aki ilyen primitíven fejezi ki magát, közelébe nem mennék.

Csizmával nem taposnám az ilyet.

2020. jan. 29. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom... ilyet óvodában láttam utoljára. :D

Ez valami gyp suli?

2020. jan. 29. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A primitíveknél ez akár flörtnek is vehető de szerintem nem érdemes az ilyen szellemi szinten lévőkkel barátkozni.
2020. jan. 29. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Degenerált példány. Jöjj csak ösze vele, majd poénból agyonver néha, meg kiveri a fogaidat, és együtt kell röhögnöd vele a fergeteges poénon...pfff.
2020. jan. 29. 18:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Húha ezt nem gondoltam volna hogy ilyen durva! Tényleg jobb lenne akkor távolságot tartani! Köszönöm szépen hogy felhívtátok a figyelmem és válaszoltatok! 😊
2020. jan. 29. 22:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!