Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? ( többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? ( többi lent)

Figyelt kérdés

Több mint egy éve tetszik nekem ez a srác. Nagy nehezen elkezdtünk beszélgetni, és az első beszélgtés személyesen történt meg. Nagyon kedves, közvetlen volt velem,azt mondta szimpatikus vagyok neki és aranyos. Aztán messengeren kezdtünk el beszélgetni, elég ritkán írt vissza, volt, hogy 5 nap telt amíg vissza írt, mert elvileg elfoglalt. Azóta megbeszéltük, hogy hívásban folytatjuk a beszélgetést, de azóta sem lett belőle semmi. Szilveszter után összefutottunk a vonaton, kicsit meg is lepődtem. De.. Csak bámult rám, és nem köszönt. Miután elmentem mellette amikor leszálltam, és meglatott úgy tett mintha aludna. Aztán nagy ívben elkerult míg vártam baratnomet. Rakerdeztem utána, hogy ez mi is volt valójában, és annyit írt, hogy sajnálja, hogyha megbantott. És majd ír ha lesz ideje. Na ez volt több mint 1 hete, és láttam jó párszor, hogy elérhető. Mielőtt nem beszéltunk köszönő viszonyban voltunk, ezért nem is értettem miért csinálta ezt a vonaton.

Lenne valami tippetek mi miatt ilyen velem?

Előre is köszi!

L

2020. jan. 14. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
30%

Ez fura de már megszokott, millió ilyen eset van.

Nem a valóságban éltek, hanem a neten.

Ez totál nem jó érted??

2020. jan. 14. 22:38
 2/4 B25 ***** válasza:
83%
Sajnálom hogy ezt kell mondanom de valószínűleg nem tetszel neki, így próbál távolságot tartani hogy ne vezessen félre. Szerintem engedd el a dolgot, nem ő való hozzád. :)
2020. jan. 14. 23:04
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 nem a neten élek, de nem sok lehetőségem van arra, hogy találkozzak vele. :D az eddigiek is ritka pillanatok egyike volt.

#2 köszi! :)

2020. jan. 14. 23:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is azt mondanám, hogy nem tetszel neki és nem akar még véletlenül se kétértelmű jeleket adni feléd.

Engedd el... :)

2020. jan. 15. 02:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!