Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor menjek át barátnőmhöz?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor menjek át barátnőmhöz? Bővebben lent

Figyelt kérdés
A problematika az ügyben az, hogy ő még középsulis én pedig már egyetemre járok és ő azt szeretné, hogy már csütörtök menjek át, hiszen én ráérek, mert nincs tanítás, de ugye neki van és sztem kicsit kínos lenne náluk nélküle ott lenni, amíg ő suliban van. Ti mit gondoltok?
2020. jan. 11. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ

Mennyire laktok messze egymástól?

2020. jan. 11. 22:02
 2/6 A kérdező kommentje:
sajnos elég messze, 194km elvileg légvonalban
2020. jan. 11. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kószálj a városban, ülj be egy kávéra valahova.
2020. jan. 11. 22:34
 4/6 A kérdező kommentje:
22:34 köszi szépen, ez nem is rossz ötlet, örülök, hogy valaki válaszolni is képes, nem csak kötekedni :D
2020. jan. 11. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szülők nem dolgoznak? 1x-1x be lehet játszani, azért ha gyakran mennél, ciki lenne minden péntek lődörögnél amíg nem ér haza. De gondolom jobban vizsgaidőszakban aktuális ez. Élvezd ki amíg fiatal vagy, menj
2020. jan. 11. 23:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire messze, szerintem nyugodtan menj

Egyik ismerosomeknel is így van, a fiú előbb lemegy, mert már egyetemista, aztán addig elvan otthon

2020. jan. 12. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!