Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menjek be barátnőmhöz?
Figyelt kérdés
Ma megbeszéltük hogy átmegyek hozzá de zárva van minden. Azért nem nyissa ki az ajtót mert már alszik de megbeszéltem vele. Ma éjszaka tudok csak átmenni. Valami, hogy "betörjek"? Szeretnék vele egy éjszakát kettesben eltölteni de nem tudom hogy menjek be.. :( Felhívni nem tudom mert nincs pénz a telómon.2019. aug. 19. 23:07
1/20 anonim válasza:
Akkor hívd messengeren. Ahogy látom neted van.
2/20 A kérdező kommentje:
De ki van kapcsolva a wifije..
2019. aug. 19. 23:12
4/20 anonim válasza:
Probalj az ablakan kopogni de csak finoman vagy vilagits be vakuval
5/20 A kérdező kommentje:
Az ilyen válaszokat figyelembe se veszem. Aki normális hasznos választ ír annak megy a zöld kéz!
2019. aug. 19. 23:18
6/20 anonim válasza:
De lehet radhivja a rendoroket. Előző
7/20 A kérdező kommentje:
A szülei fent vannak mindig. Csak éjfél körül alszanak el.
2019. aug. 19. 23:18
8/20 anonim válasza:
Ha jo viszonyba vagy veluk biztos megertik
9/20 anonim válasza:
Nagyon úgy tűnik, hogy ő nem akarja hogy bemenj vagy nem felejtette volna el, hogy mész hozzá és megvár, mielőtt elalszik. Ha ő is veled akart volna aludni, akkor vár rád és várta volna az estét.
Nem így történt, ez van, menj haza. Másnap majd megbeszélitek mi történt és miért.
10/20 A kérdező kommentje:
Valami zár nyitási technika?
2019. aug. 19. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!