Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menjek oda a kiszemltemhez?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Vagy egy lány a suliban aki nagyon tetszik. Ma elterveztem hogy oda megyek hozzá, de közbe rájöttem hogy fogalmam sincs mit mondjak neki, úgyhogy elhalasztottam hétfőre a bemutatkozást. Annyit már tudok, hogy odamegyek és bemutatkozok. De ezután mit kéne mondani? Miről tudnék beszélgetni egy idegennel? A válaszokat előre is köszönöm.2019. ápr. 26. 14:55
1/5 anonim válasza:
Hát,biztos érdekelni fogja,hogy miért mész oda!Gondolom azért,hogy megismerd,szval tudod h ez nem annyira jó,de mondhatnád azt neki,h nagyon szimpatikus,és megismernéd!Hajrá szurkolok!!!!!
3/5 anonim válasza:
Ha meglátod, és van egy olyan pillanat, amire tudnál valami vicceset szólni akkor csak szólj, és ha nevet/mosolyog: nyugodtan mutatkozz be.
4/5 A kérdező kommentje:
Talán kicsit rosszul írtam.
Nem akkor fogok odamenni amikor valami vecceset mondok, hétfőn fogom magam és odamegyek, bármi is lesz. Csak még nem tudom mit mondjak neki...
2019. ápr. 26. 16:18
5/5 anonim válasza:
1-es vagyok
Azt hogy meg akarod ismerni!Most mondanám h mondhatnád,hogy menjetek el kávézni,v vhova de sztem az még túl gyors lenne!Nézz olyan videókat,amikben erről beszélnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!