Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menjek oda egy lányhoz?
Figyelt kérdés
Hogy menjek oda egy lányhoz, akit már ismerek, de nem sokat beszéltem vele élőben (írásban beszélgettem vele és nagyon bírjuk egymást) Egy városban járunk suliba, ő másik iskolába jár de minden pénteken jönnek hozzánk. Na és hogyan menjek oda, mert ugye neki is megvan a társasága és velük beszélget szünetben, de szeretnék oda menni hozzá és esetleg megölelni.2019. szept. 4. 22:11
2/6 anonim válasza:
Úgy csináld, mintha rohadt természetes lenne.
3/6 anonim válasza:
szia, hoztam egy sutit (vigyel sutit) , picit arrebb tudsz jonni, hogy oda adhassam es beszelhessunk :).
azta xy persze, koszi a kedvesseged. bocsi sracok pillanatra eltunok...
Nem nagy varazslat.
5/6 anonim válasza:
Meglátod a lányt. Jobb láb, bal láb váltakozása egymás után tetszés szerint. Ha odaértél ezt a műveletet beszüntetheted. És kész. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Igen ő is ismer.
2019. szept. 5. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!