Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menjek oda a lanyhoz?
Figyelt kérdés
Buliban ( pl egy sátras bulinal) hogy menjek oda a lanyokhoz, milyen szöveggel? Elotte haverokkal iszunk mindig ugy felreszegre és akkor megyunk a szomszédos helyre csajozni, és keresünk olyan lányokat akkikkel nincs pasi, de nem tudom milyen szoveggel lehetne oket nagyobb sikerrel elhívni,2016. júl. 10. 00:20
1/5 A kérdező kommentje:
16eves vagyok
2016. júl. 10. 00:21
2/5 anonim válasza:
Hat egyszerűen csak odamész és aki tetszik neked attól megkérdezed hogy nem e szeretne egyet sétálni vagy inni... Vagy valami ilyesmi. Nemhiszem hogy sokat tudtam segíteni xd
15/L
4/5 anonim válasza:
Menny oda es cuki hangon mondd hogy szia majd kerdezd meg hogy nincs e kedve dumalni meg setalgatni
5/5 anonim válasza:
Kérdezd meg hogy érzik magukat, mi újság velük, vagy bármit ami eszedbe jut. De ne legyél túl részeg, az elég kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!