Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek, hogy menjek oda hozzá?
Figyelt kérdés
Szóval, van egy lány aki egy évvel alattam járó de ez most teljesen lényegtelen, lényeg azt nem tudom hogy menjek oda hozzá mert mindig a barátnőivel van. Mert már arra is gondoltam, hogy egyik haverom vele jár egy osztályba és megkérem hogy mutasson be vagy valami ilyesmi, de nem tudom. Kicsit a kétségbe vagyok esve emiatt. Szerintetek hogy menjek oda hozzá? Már úgy az meg van mit mondok majd neki. Előre is köszönöm szépen a válaszokat!2019. nov. 5. 23:18
1/5 anonim válasza:
Ha a lány nem egy undok liba(bocsi a megfogalmazásért), akkor szerintem bármikor odamehetsz hozzá, mert például nekem lányként imponál a magabiztosság.
2/5 anonim válasza:
Ne menj oda hozzá! Ha láttál volna benne valamit már odamentel volna. Biztos csak olyan mint a többi.
3/5 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: Én láttam benne valamit, a stílusa és úgymond a kinézete tetszik a csajban!
2019. nov. 13. 20:55
4/5 anonim válasza:
Lehet a csaj csak kinézetre jó.
A legszebb alma is lehet belül rohadt.
5/5 A kérdező kommentje:
Igazatok volt, egyből offolt mikor szóba álltam vele, de azért köszi a válaszokat!
2019. nov. 17. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!