Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves lányok azt gáznak tartjátok ha egy fiú már kipróbált pár szert?
Én már kipróbáltam a füvet, ekit, lsdt, meszkalint, gombát, kokaint,
Mondtak olyan, hogy egy ember aki az ekit meg lsdt kipróbálja. Azt lehet, hogy lesz lány aki elutasítja. Mert akkor a gomba, kaktusz vagyis meszka meg kokóval csakis azért nincs gond mert ezek nem szintetikusak hanem természetesek. Attól még ugyanolyan veszélyesek lehetnek, sőt a meszkalin még veszélyesebb mint az lsd! A kokó az meg itthon nem természetes, csak drága és gondolom valaki szemébe menő! De szerintem a 14-17 éves lányok akik kicsit sem sablonosak, nem veszik ezeket figyelembe..
És én nem szoktam tólni egyiket sem. Csak párszor kipróbáltam ami miatt már páran drogosnak neveztek. Pedig nem toltam sűrűn egyiket sem. Berugni is csak ritkán, havonta 1x szoktam. Ami még talán roszabb mint ezek. Pláne, hogy még ilyenkor néha másnapos szoktam lenni. Persze jó dolog az alkohol is. De persze ez is szintetikus legtöbb esetben. Pláne ha boltban veszed!
A drogokkal az a legnagyobb "probléma", hogy különböző tudatállapotokat mutatnak meg.
Rájössz arra hogy nem csak a saját kis univerzumod létezik amiben nap mint nap vagy, hanem rengeteg sok más nézőpontból is láthatod a világot.
Lebontják az egódat ami folyamatosan kontrollál téged és valamilyen magasabb távlatból de mégis hihetetlen részletességgel érzékeled a dolgokat.
Akkor kezdődik a baj ha nem tudod ezeket az intenzív élményeket feldolgozni és integrálni a személyiségedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!