Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves lányok azt gáznak tartjátok ha egy fiú már kipróbált pár szert?
Én már kipróbáltam a füvet, ekit, lsdt, meszkalint, gombát, kokaint,
Mondtak olyan, hogy egy ember aki az ekit meg lsdt kipróbálja. Azt lehet, hogy lesz lány aki elutasítja. Mert akkor a gomba, kaktusz vagyis meszka meg kokóval csakis azért nincs gond mert ezek nem szintetikusak hanem természetesek. Attól még ugyanolyan veszélyesek lehetnek, sőt a meszkalin még veszélyesebb mint az lsd! A kokó az meg itthon nem természetes, csak drága és gondolom valaki szemébe menő! De szerintem a 14-17 éves lányok akik kicsit sem sablonosak, nem veszik ezeket figyelembe..
És én nem szoktam tólni egyiket sem. Csak párszor kipróbáltam ami miatt már páran drogosnak neveztek. Pedig nem toltam sűrűn egyiket sem. Berugni is csak ritkán, havonta 1x szoktam. Ami még talán roszabb mint ezek. Pláne, hogy még ilyenkor néha másnapos szoktam lenni. Persze jó dolog az alkohol is. De persze ez is szintetikus legtöbb esetben. Pláne ha boltban veszed!
Igazából egyszer max kétszer kipróbálja nem érdekel mert miért ne. Persze csak úgy hogy körülötte van valaki aki nem szívott ivott semmit, hogy ő tudjon fa vigyázni hiszen ezek olyan szerek amitől bármit csinálhat.
De az hogy szokássá váljon az nekem nem fér bele! Az alkohol sem, csak egy bizonyos mértékig de nem berugásig, hanem addig hogy jól érezze magát az ember kicsit fokozza a hangulatot. Úgy még oké de nekem már több az ugyanúgy túlzás. Jól érezni magunkat nem csak így lehet.
18L
Attól, hogy kokaint is fogyasztottál, még nem leszel menő, sőt, egyik szer használatától sem leszel az. Elmondom neked, mi fog történni, ha szépen szeded a drogokat. Először csak könnyítésként fogod felfogni, mindig beveszed, ha úgy érzed, az most jót fog tenni. Ezután már minden apróságnál (szomorúság, bánat stb.) hozzájuk nyúlsz, mert feldobnak, egy olyan világot mutatnak, ahol te vagy az istencsávó. Majd mikor véget ér ez a hatás, és a való világban egy apró kis problémába ütközöl, akkor rájössz, mégsem vagy az a fenegyerek, ekkor megint a droghoz nyúlsz. És ez egyre többször fordul elő. Pont úgy mint a ciginél. Először napi egy szál, majd kettő, végül egy, akár több doboz. Ha bizonyos időközönként nem jutsz hozzá a droghoz, ingerlékennyé válsz, képes leszel bármit tenni azért, hogy ismét bejuss abba a világba, ahol te vagy a macsók királya. És egy egyre rosszabb lesz. Olyan emberek is vannak, aki az elvonási tünetek miatt gyilkolt, nem is egyszer, sokszor a közvetlen környezetéből (az anyját, testvérét stb). Végül pedig mindössze négy lehetőségük van/ volt: az első, hogy elvonóintézetbe kerülnek; a második, hogy börtönbe jutnak drogfogyasztás és drogvásárlás miatt; a harmadik, hogy megöli őket valaki (általában a dílerjük); a negyedik, és egyven az utolsó a legjobb, saját magukat ölik meg, csak hogy ne kelljen szenvedniük a szerek nélkül.
Tessék, itt van felvázolva a kezdete és a vége annak, amit te menőnek tartasz.
Drága kedves kérdező, nem fogsz olyan választ kapni amire vágysz, szerencsére még nem mindenki teljesen kattant és nem fogsz önigazolást kapni.
Nem az a baj ha valaki 1 max 2 dolgot kipróbál életében egyszer. De aki ennyi mindet végigszív/lő/tol annál igenis akadnak problémák. Nyilván te ezt most még nem látod, de majd érezni fogod te is később és rájösz, hogy miért csinálod ezt. Úgyhogy igen egy ilyen csávó mint te totálisan esélytelen a legtöbb értelmes lánynál szerencsére.
Ha szerinted se menő ez a sok szutyok amit toltál akkor azt kell cisnálnod, hogy soha többet nem tolod egyiket se és megkomolyodsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!