Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak a hormonok miatt lehet vagy megbolondultam?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és anyám élettársa aki 20 évvel idősebb nálam furán viselkedik. mindig a fenekemre üt mikor anyum nem látja, aztán mikor csúnyán nézek rá csak annyit mond hogy
"nyugi csak hülyülök"
Ez ment egy darabig aztán elkezdtem figyelni és látom hogy mindig bámulja a testemet. Egy ideig zavart de kb 2 hete elkezdtem róla fantáziálni hogy milyen lenne ha. azóta szinte vonzódom hozzá és megfordult bennem a korábbi dolog hogy zavart a viselkedése.
Már hogy ne jönne szóba ilyen helyzetben az erkölcsi norma? A példádra visszatérve én is tudok írni egyet: A szex akkor is szex ha egy 17 és egy pl 18 éves személy csinálja, de az is szex amikor egy 8 éves és egy 50 éves csinálja. Ha egy robot lennék akkor ugyan abba a kategóriába sorolnám én is mindkettőt, de mivel léteznek erkölcsi normák ezért megvan húzva egy bizonyos határ aközött ami elfogadható és aközött ami már nem.
2020. jan. 6. 16:30
12/21 anonim válasza:
Hát, én nem mondom el még egyszer. Vagy megérted, amit leírtam, vagy nem. Itt van leegyszerűsítve, a te példádat is használva:
17 éves dug 18 évessel
Törvényileg szabad? IGEN
Az orvostudomány / a szexuálpszichológia tudományos álláspontja szerint rendellenes (perverzió, aberráció, kóros szexuális viselkedés)? NEM
8 éves dug 50 évessel
Törvényileg szabad? NEM
Az orvostudomány / a szexuálpszichológia tudományos álláspontja szerint rendellenes (perverzió, aberráció, kóros szexuális viselkedés)? IGEN
17 éves dug 37 évessel
Törvényileg szabad? IGEN
Az orvostudomány / a szexuálpszichológia tudományos álláspontja szerint rendellenes (perverzió, aberráció, kóros szexuális viselkedés)? NEM
2020. jan. 6. 16:43
13/21 anonim válasza:
Nem tudsz olvasni vagy kezd kiborulni a bili? Esetleg mindkettő?
Egy példát írtam a te példádból kiindulva, és még mindig nem sikerült megértened hogy erkölcstelen a dolog, még akkor is ha jogilag lehetséges. Mondjuk akinek ilyen alap dolgokat el kell magyarázni az már kicsit bajos. Enyhén fogalmazva.
2020. jan. 6. 16:50
14/21 anonim válasza:
Figyelj egy kalandot megér. Emberek vagyunk. Egyszer élsz, egy életen át bánni fogod ha kihagyod, anyudnak nyilván nem mondod el. Nyugi ő sem fogja.
2020. jan. 6. 19:33
15/21 anonim válasza:
#14 te aztán basszus erkölcstelen vagy az fix😂😂😂 és ilyen emberekkel szivok egy levegőt..😖😫🤢😓
2020. jan. 6. 20:30
16/21 anonim válasza:
15: jaj már tegyed itt a fejed te ma jom.
Netalán irigy vagy a kishölgyre?
Vagy ha kani vagy, az úriemberre?
2020. jan. 6. 22:31
17/21 anonim válasza:
Azta betyár mindenit, rád tényleg lehet irigykedni, akinek semmi esélye az érettebb/korabeli nőknél mert tudják hogy egy disznó amit illegális levágni, és olyan lányoknak csapja a szelet akiket még befolyásolni tud és arra buzdítja hogy feküdjön le az ANYJA élettársával, mert ha ezt kihagyja akkor azt egy "életen át bánni fogja", meg "nem kell anyudnak elmondani". Ha a kérdezőbe szorult egy kis értelem akkor nem hallgat az olyan beteg emberekre mint te. Orvos után kellene kapkodnod nem lányok után. Amúgy kedves kérdező, ha lefekszel vele, ugye tudod hogy egy alkalom nem lesz neki elég? És addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik? Anyud egyszer rajtakap akkor vagy Te, vagy az élettársa valószínűleg repülni fog a lakásból, vagy ha teherbe esel tőle? Egyébként ha nő vagy akkor értékelni kellene magad és nem lesüllyedni anyád élettársának a színvonalára. Kíváncsiság ide vagy oda, mindennek meg van a maga határa és következménye. Ezt meg fogod tanulni, de keményen.
2020. jan. 6. 23:13
18/21 anonim válasza:
Ijeszgesd csak irigy k utyája.
2020. jan. 6. 23:51
19/21 anonim válasza:
De m1 kérdező én nem akarlak befolyásolni. Meg nem is tudunk. Te érzed mit a jobb neked.
2020. jan. 6. 23:59
20/21 anonim válasza:
mindedn bizonnyal azért néuel rá máskápp már mert az tény, hogy akiről megtudjuk, hogy tetszünk neki valamiért nekünk is elkezd tetszeni....Hozzásegíthet a sztorihoz ha nincsen amugy senkid vagy olyan aki nyomulna és 17 évesen már vágysz az ilyen figyelemre
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!