Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek most ösztönök, hormonok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek most ösztönök, hormonok, vagy miért érzek így?

Figyelt kérdés

Ha számomra szexi férfi mellett vagyok, érzem a közelségét mindenféle érzelem nélkül kívánom, hogy szexeljek vele. Késztetést érzek egyszerűen rá.

18 éves lány vagyok.

2019. jan. 29. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális, főleg 18 évesen.
2019. jan. 29. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti hogy normálisan működsz, mint egy fiatal egészséges lány.. Ez kérem szépen igen ösztön, hormon, kíváncsiság.. 39 f
2019. jan. 29. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Én ugyan ezt tudom érezni csak éppen 16 évesen:/
2019. jan. 29. 17:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Meg hát a feromonokat tartalmazó test illat.
2019. jan. 29. 17:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam is jó ez így, nincs annál kiábrándítóbb mint amikor találkozol egy akár legyen ) 25 éves lánnyal nővel és küldöd felé a jeleket és nyilván nem az az elvárás hogy ugorjon rám de semmi reakció.. Vagy ő is kacérkodik aztán ha az ember próbálkozik akkor meg le lesz tolva hogy "mit képzelsz"
2019. jan. 29. 17:28
 6/8 A kérdező kommentje:

De nagyon durva, nekem is kb 15-16 évesen kezdődött, de most tetőzik. Van, hogy rá se gondolok a szexre, erre közelembe jön egy pasi és az utca közepén is képes lennék csinálni vele.

Lehet az gáz, hogy még szűz vagyok.

2019. jan. 29. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:
A kis kamasz fiúk is ilyenkor kívánják legjobban, miért lenne ez különb egyes lányos esetében? Ti csak más nevelést kaptok, hogy az nem szép, ha egy nő felvállalja az ilyen vágyait. Erre jó ez az oldal, hogy kiderüljön, mennyire egy elcseszett világban élünk. Teljesen normális vagy. Ha egy kamasz fiú megkívánja a dögös, érett nőket, akkor ez fordítva miért ne működhetne?
2019. jan. 29. 17:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Teljessen természetes. Ha találsz olyat aki méltó rá vagy sem xd de épp ugy van szuper élmény lesz. :)
2019. jan. 29. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!