Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismama szex! Más is nagyon kívánja várandósan? Én is és a férjem is extra libidót érzünk. A Hormonok miatt? A férjemet a látvány is borzasztóan izgatja!
"A férjemet a látvány is borzasztóan izgatja! "
Egyszerűen gyönyörűek a kismamák :)
Túlságosan szexik :)
Nekem mindenképp:)
29F
Igen!Ő is ezt állítja, hogy minden szebb ilyenkor.Az arc a kisugárzás, a boldogság! A genitáliák különösen!Vágykeltően duzzad minden.
Még csak a 28. hétben vagyok,és picit aggódom, nehogy ennek a nagy örömmámornak baj legyen a vége!Bár az orvosunk mosolygott és örül, hogy nem "csak" a baba és én vagyunk jól, de láthatóan a férjem is!És hajrá tegyük ami jól esik!
Mázlid van, hogy a párodat izgatja a dolog. Vannak pasik, akiket kifejezetten taszít terhes nővel a szex.
Jó olvasni, hogy az ellenkezőjére is van példa.
Örül, hogy telt vagyok sehol egy kiálló csípőcsont, minden kerek, és egyelőre nekem is tetszik ez a kép, pedig csak hat kilót híztam mégis minden más és a pocakom kis kerek, nincs még csíkom, de gondolom a java a következő 3 hónapban várható!
Tetszik a férjemnek , hogy állandóan partner vagyok a szexben,sosem mondok ellent!De most még dolgozom és nem is érzem tehernek a mindennapokat!Amolyan két lépéssel a föld felett állapot!
Fantasztikus ezeket olvasni. Örülök hogy ennyire jo most nálatok minden és hogy te is ennyire parner vagy benne. ;)
Hajrá tovább.:)
Szerintem ne aggodj, hogy mi lesz mikor már nem lesz pocakod. Akkor majd más miatt fogy ennyire kivánni, de tény hogy ahogy irtad is, a kismamákban rengeteg vonzó dolog van.
Én sajnos nagyon nehezen tudok ugy rájuk tekinteni, mint csak várandos anyukák.
Tulságosan is elindul a fantáziám. :)
(3.voltam.)
Még sosem hallottam, hogy egyedülálló vagy még kismama nélküli férfiakban is felmerül a vágy!Én azt hittem, hogy ezt az érzést a párja csalja ki a férfiaknak.Közben lehet, hogy látens módon már ott lapult!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!