Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismama szex! Más is nagyon kívánja várandósan? Én is és a férjem is extra libidót érzünk. A Hormonok miatt? A férjemet a látvány is borzasztóan izgatja!
Pasiknak szól elsősorban a kérdésem!
Szerintetek nem undorító, hogy minden fekete , sötétbarna lett?Nekem néha fura érzés, bár kreol bőrű vagyok..de mégis iszonyúan sötét!
Mellbimbóm, az udvara is és a szemérem test(kis és nagy ajkak)
#1/12 tényleg sok tévhit kering(ett) a kismama szex-szel kapcsolatban, annak idején (felnőtt lányom és fiam van) mi is törpengtünk egy s máson...de reméltem, hogy mostanra már eltünedeztek a rémhírek meg fals pletyik...
Belátom: tévedtem. Nagyot.
Picim, honnan vetted hogy az ondó beindít(hat)ja a vetélést/szülést?!
Ez akkora mrhaság, mint ide Lacháza! de lehet h nagyobb! Mielőtt ilyennel rá hozod a frászt egy csomó "érdekeltre" inkább kérdezz meg egy nőgyógyászt!
Kedveseim, kisMamákPapák, ha jól esik, csak hajrá!
Persze, azért óvatosan, mert sok a változás - bár szerintem ezt Ti tudjátok a legjobban. És figyeljetek a higiéniára, különösen az utolsó trimeszterben. A nőgyógyászok szerint ott már valóban nagyobb a (fertőzés)veszély!
Azóta megszületett a kislányunk és csodás továbbra is a szexuális életünk.
A telt cicik és a megmaradt kis pocit imádja a párom.
Most is előfordul, hogy egy szombatot átszerelmeskedünk a kislányunkat megszoptatom kirakjuk levegőzni az erkélyre (babaörzővel) szerencsére sokat alszik.Egyszerűen nem tudunk betelni egymással.
Így tovább!
Sok boldogságot! :)
Köszi!
Miért lenne beteg?
Egy nő hihetetlen vonzó kismamaként főleg, ha élvezi is azt
Én is imádtam a szexet akkor is és most is.Persze terhesség előtt is.Akkor azt hittem ez elmúlik, és eltűnnek a komplett szexhétvégéink, de azóta is tart.Sőt a kislányom mellett is tudjuk élvezni, még akkor is, ha közben foglalkozunk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!