Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk mit szerették még van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit szerették még van valami extra dolog amit szerettek szexnél?

Figyelt kérdés
Szeretnék még pluszot adni a barátomnak szexen kívűl számmal és kezemmel is egyaránt szoktam kényeztetni és anál is volt már. Van még valami amit nagyon szerettek vagy ami még nagyon jólesik szexnél? Bármire kíváncsi vagyok, jöhet bármi.
2018. okt. 20. 00:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A ciciszex is jó, ha megvannak a méretek.
2018. okt. 20. 01:46
 2/8 anonim ***** válasza:
2l-1f
2018. okt. 20. 02:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem erről őt kérdezd meg, de e gy szexi fehérnemű/jelmez, valami nem szokványos helyszín vagy időpont, esetleg valami játékszer (pl. bilincs, szemkötő, ha nem tudod, hogy érdekli e az ilyesmi) egy próbát megérhet.

Személy szerint én elég izgatónak találom a lábmunkát ilyen előjáték szinten, de nem tudom ez mennyire általános (bár baja valószínű nem lesz vele). 24/f

2018. okt. 20. 03:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg azt hogy a szabadban eldugott helyen a fülébe súgod hogy vedd szépen elő, te pedig szájjal Kényezteted. Vidd bele egy kis szerepjátékba. Próbáljátok ki szexuális segédeszközöket, vagy ha nem találod taszítónak és a párod is hajlik rá akkor csinálj neki prosztata masszázst. Persze van még 100 módja a dolognak de ha mindig viszel bele egy kis változatosságot akkor tuti magad mellett fogod tartani :)
2018. okt. 20. 06:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Esetleg segedeszközzel fűszerezni az együttlétet!
2018. okt. 20. 07:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyilván ezt ő tudja megmondani de "sajnos" engem is izgat ha két lány illetve négy kéz és én vagyok.
2018. okt. 20. 07:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Én egy aktus alatt szeretném megdugni és beleélvezni mind a három lyukába. Száj, punci, popsi.
2018. okt. 20. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy mik izgatják. Lehet hogy a prosztata, vagy talán a pisiszex. De a 3-asfogat is roppant izgató lehet. De olyat válassz, ami neked is tetszik.
2018. okt. 22. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!