Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos lányok, fiúk, ti mit csináltok egyedül, és újévkor?
Figyelt kérdés
Egyedül rossz, de a mai világba hűséges őszinte párt találni nagyon nehéz.
Nem bulizásra gondolok, sose voltam bulizni, arra gondolok hogy egyedül mégsem jó, ez az évi 1 alkalom amikor otthon isztok egyedül, vagy családdal vagytok...? Ha már végleg nem tudom hol próbáljak megismerni egy hűséges lányt, nekem is az ivás maradt sajnos, pedig szívesen elmennék éjévkor is sétálni egy lánnyal vagy ilyesmi :/
2019. dec. 31. 11:18
31/32 anonim válasza:
Na jó, ezt akárki vagy, fejezd be.
Rohadtul ne bántsd magad, a családod és a szüleid szeretnek. Egyáltalán nem nehéz hűséges párt találni. Keress olyat aki ismerősöd ismerőse, vagy valaki akit ismersz ismeri, és megbízik benne.
Ennyi, és tényleg ne bántsd magad💕
17/L
32/32 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy. Ha lenne családom, rokonom, vagy ismerősöm úgy is lenne talán, viszont nekem barátnő érné meg azt hogy soha az életbe ne akarjam befejezni ezt az egészet, de hát sajnos ez a mai világ annyira elcseszett.. Aranyos vagy utolsó.
2020. jan. 19. 02:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!