Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos lányok, fiúk, ti mit csináltok egyedül, és újévkor?
Egyedül rossz, de a mai világba hűséges őszinte párt találni nagyon nehéz.
Nem bulizásra gondolok, sose voltam bulizni, arra gondolok hogy egyedül mégsem jó, ez az évi 1 alkalom amikor otthon isztok egyedül, vagy családdal vagytok...? Ha már végleg nem tudom hol próbáljak megismerni egy hűséges lányt, nekem is az ivás maradt sajnos, pedig szívesen elmennék éjévkor is sétálni egy lánnyal vagy ilyesmi :/
Én megyek felvágom az ereimet éjfélkor az erdőben.
Ti mivel mostok fogat srácok?
vegyél egy trombitát, s menj a városba, fújd szét a tüdődet, s minden csajra köszönj rá...
budapesti férfi
6-os szivesen ott lennék én is, mennyivel jobb program.. De hát egyedül vagyok kénytelen.. Tudom ilyen állapotba veszélyes mert a multkor is bántottam magam mikor ilyen volt, de most na.. Erre van egy képem sajnos nem tudom beilleszteni, de a szöveg " Minek vigyázzak magamra, ha nem félt SENKI?"
7-es boldog születésnapot, és szerencsések vagytok, én se vágyok másra csak hozzá bújni egy lányhoz, csak úgy nyugisan együtt lenni valakivel megölelni.. Vigyázzatok egymásra nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!