Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magányos lányok, fiúk, ti mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos lányok, fiúk, ti mit csináltok egyedül, és újévkor?

Figyelt kérdés

Egyedül rossz, de a mai világba hűséges őszinte párt találni nagyon nehéz.

Nem bulizásra gondolok, sose voltam bulizni, arra gondolok hogy egyedül mégsem jó, ez az évi 1 alkalom amikor otthon isztok egyedül, vagy családdal vagytok...? Ha már végleg nem tudom hol próbáljak megismerni egy hűséges lányt, nekem is az ivás maradt sajnos, pedig szívesen elmennék éjévkor is sétálni egy lánnyal vagy ilyesmi :/

2019. dec. 31. 11:18
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
57%

Én megyek felvágom az ereimet éjfélkor az erdőben.

Ti mivel mostok fogat srácok?

2019. dec. 31. 11:27
 2/32 A kérdező kommentje:
Nem is értem az ilyen bunkó gyerekeket hogy engedik fel a szüleik az internetre..
2019. dec. 31. 11:35
 3/32 anonim ***** válasza:
38%

vegyél egy trombitát, s menj a városba, fújd szét a tüdődet, s minden csajra köszönj rá...

budapesti férfi

2019. dec. 31. 11:49
 4/32 anonim ***** válasza:
77%
otthon kockulok
2019. dec. 31. 11:52
 5/32 A kérdező kommentje:
Hehe, nem trombitázok, azért nem égetem magam :D A kockulás nekem is tetszene, de sajnos a gépem is elromlott, semmim és senkim nem maradt.. Azt hiszem azt fogom tenni amit egyes "viccből" írt.. Tényleg nincs így értelme folytatni..
2019. dec. 31. 11:55
 6/32 anonim ***** válasza:
Hát mivel pasim nincs és bulizni nem szeretek ezért gondolom marad a sorozat otthon, kolával, meg egy üres vászon amire lehet festeni 😊 de szerintem ne igyál egyedül, nem Sok értelme van
2019. dec. 31. 12:12
 7/32 anonim ***** válasza:
Nekem már az lenne fura, ha ki kellene mozdulnom. Ezért sokan kiközösítenek. Szerencsémre van mellettem egy párom, este vele leszek, pluszban megünnepeljük a szülinapomat holnapra.
2019. dec. 31. 12:13
 8/32 A kérdező kommentje:

6-os szivesen ott lennék én is, mennyivel jobb program.. De hát egyedül vagyok kénytelen.. Tudom ilyen állapotba veszélyes mert a multkor is bántottam magam mikor ilyen volt, de most na.. Erre van egy képem sajnos nem tudom beilleszteni, de a szöveg " Minek vigyázzak magamra, ha nem félt SENKI?"

7-es boldog születésnapot, és szerencsések vagytok, én se vágyok másra csak hozzá bújni egy lányhoz, csak úgy nyugisan együtt lenni valakivel megölelni.. Vigyázzatok egymásra nagyon

2019. dec. 31. 12:20
 9/32 anonim ***** válasza:
Köszi ^^:) neked is kívánok egy ilyen társat.
2019. dec. 31. 12:24
 10/32 A kérdező kommentje:
Bár úgy lenne.. Nektek is milyen nyugis összebújva, előző meg sorozatozik stb, én meg csak itt ülök és gondolkodok majd ma is holnap is hogy mi legyen velem.. Nem tudom ezt igy folytatni tovább.
2019. dec. 31. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!