Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos lányok, fiúk, ti mit csináltok egyedül, és újévkor?
Egyedül rossz, de a mai világba hűséges őszinte párt találni nagyon nehéz.
Nem bulizásra gondolok, sose voltam bulizni, arra gondolok hogy egyedül mégsem jó, ez az évi 1 alkalom amikor otthon isztok egyedül, vagy családdal vagytok...? Ha már végleg nem tudom hol próbáljak megismerni egy hűséges lányt, nekem is az ivás maradt sajnos, pedig szívesen elmennék éjévkor is sétálni egy lánnyal vagy ilyesmi :/
S**rjál mindenre. Engem ünnepek előtt hagytak el. Max, ha a helyzet úgy adja benézek a városba, jobb esetbe 1-2 lányt hazavinni :D Meg ismerőssel koculni sörözéssel vegyítve. Kb ennyi a mai program.
F
Engem tegnap ejtettek pofára, pedig már a randit is tervezte/terveztük néhány nap múlva...
Szilveszterkor amúgy is itthon lettem volna, csak eddig nem igazán érdekelt, a találkozás jobban izgatott. Most viszont megint üresnek érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!