Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magányos lányok, fiúk, ti mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos lányok, fiúk, ti mit csináltok egyedül, és újévkor?

Figyelt kérdés

Egyedül rossz, de a mai világba hűséges őszinte párt találni nagyon nehéz.

Nem bulizásra gondolok, sose voltam bulizni, arra gondolok hogy egyedül mégsem jó, ez az évi 1 alkalom amikor otthon isztok egyedül, vagy családdal vagytok...? Ha már végleg nem tudom hol próbáljak megismerni egy hűséges lányt, nekem is az ivás maradt sajnos, pedig szívesen elmennék éjévkor is sétálni egy lánnyal vagy ilyesmi :/

2019. dec. 31. 11:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Nem kell túl sokat bele képzelni ebbe a napba.
2019. dec. 31. 13:04
 12/32 A kérdező kommentje:
Nem is csak a napról van szó, csak mindenki élvezi, valakivel lehet megöleli valaki megkérdezik tőle hogy van mit csinál stb..
2019. dec. 31. 13:13
 13/32 anonim ***** válasza:
Áthívtam két haverom, majd társasozunk meg beszélgetünk
2019. dec. 31. 13:19
 14/32 A kérdező kommentje:
Na, az egy igazi jó program! Jó szórakozást nektek
2019. dec. 31. 13:20
 15/32 anonim ***** válasza:

S**rjál mindenre. Engem ünnepek előtt hagytak el. Max, ha a helyzet úgy adja benézek a városba, jobb esetbe 1-2 lányt hazavinni :D Meg ismerőssel koculni sörözéssel vegyítve. Kb ennyi a mai program.

F

2019. dec. 31. 13:23
 16/32 A kérdező kommentje:
Leg szivesebben ha lenne pénzem rendelnék 2 cuccot a gépembe, és én is kockulnék, csak hát attól még magányos maradok sajnos :(
2019. dec. 31. 13:27
 17/32 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2019. dec. 31. 13:52
 18/32 A kérdező kommentje:
Következő év első hónapjába leszek 19. Még mielőtt azzal jössz hogy túl fiatal vagyok, sajnos a lelki problémák nem kor függő dolgok, kiskorom óta tapasztalom a billshit-et
2019. dec. 31. 13:53
 19/32 anonim ***** válasza:

Engem tegnap ejtettek pofára, pedig már a randit is tervezte/terveztük néhány nap múlva...

Szilveszterkor amúgy is itthon lettem volna, csak eddig nem igazán érdekelt, a találkozás jobban izgatott. Most viszont megint üresnek érzem magam.

2019. dec. 31. 14:39
 20/32 A kérdező kommentje:
utolsó az szívás, tudom milyen hidd el! Meg mikor azt mondja szeret de nem is keres stb..
2019. dec. 31. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!